TV wand met elektrische haard

Een prachtige tv wand geeft uw woning sfeer en glans. Een tv wand met elektrische haard is helemaal in te richten naar uw wensen en voorkeuren. Door het chique en vaak luxe design zijn elektrische haarden zeer geschikt voor een tv wand. Deze haard geeft u de mogelijkheid om de uitstraling te bereiken die u voor ogen heeft. Meer weten? Bekijk onze haarden en lees meer.

Daarom kiest u voor een tv wand met elektrische haard

Een elektrische haard is op een vrij eenvoudige manier in te bouwen in de tv wand die u voor ogen heeft. In tegenstelling tot een gashaard en houtkachel is een rookkanaal niet noodzakelijk bij een tv wand met elektrische haard. De aanleg hiervan kan in een bestaande woning nogal ingewikkeld en kostbaar zijn. Bij een tv wand met sfeerhaard loopt u niet tegen dergelijke problemen aan. De tv wand kan dan ook op iedere plek in de woning worden geplaatst, waar u maar wilt!

Uitgebreid assortiment elektrische haarden

tv wand met elektrische haardFlamboyant Haarden is de elektrische haardenspecialist. Door ons zeer uitgebreide assortiment elektrische haarden weet u zeker dat u bij ons de haard vindt die u zoekt voor uw tv wand. De haard vormt bij ons de basis van de te creëren tv wand opstelling. Want welke haard past nu het beste in uw situatie of interieur? U kunt hierbij kiezen uit verschillende type haarden of haardstijlen. Het is erg belangrijk dat de vorm van de haard perfect matcht met uw woonruimte. Zo bent u er zeker van dat haard, wand en interieur het perfecte plaatje vormen. Welke type haarden er zijn hebben we even voor u op een rijtje gezet:

  • Front elektrische haard (alleen een ruit aan de voorzijde)
  • Tweezijdige elektrische haard (een ruit aan de voorzijde en een zijkant)
  • Driezijdige elektrische haard (een ruit aan de voorzijde en beide zijkanten)

Horizontale, verticale of vierkante ruit

Verder zijn er elektrische haarden met een vierkante, horizontale of verticale ruit. Welke vorm de ruit van de haard moet hebben is afhankelijk van de woonruimte en locatie van de tv wand. Wilt u bijvoorbeeld een zeer brede tv boven een haard plaatsen? Dan is een horizontale haard vaak het meest geschikt. Komt de tv naast de haard? Dan is de hoogte van de tv en haard wellicht het meest belangrijk om rekening mee te houden.

Met of zonder warmte module

Veel elektrische haarden zijn uitgerust met een verwarmingselement, waardoor de haard niet alleen een sfeer functie heeft maar ook als bijverwarming kan worden gebruikt. Het verwarmingselement zorgt ervoor dat de elektrische haard nog meer een echte haard wordt met de bijbehorende kenmerken van sfeer en warmte.

Alles is mogelijk bij een tv wand met elektrische haard

tv wand met elektrische haardFlamboyant maakt wat u voor ogen heeft, niets is onmogelijk. Wij denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Kiest u voor een tv wand met stucwerk of wilt u juist behang, leren tegels, beton ciré of een geschilderde afwerking? En heeft u al nagedacht of u een tv wand wilt met opbergruimtes zoals kasten, lades, nissen of spots of andere led-verlichting? Door de tv wand met elektrische haard te verrijken met opbergmogelijkheden krijgt het niet alleen een design-functie, maar ook een praktische kant. Zo creëert u de ideale plek om rondslingerende kranten en andere spullen op te kunnen ruimen. De afwerkings- en functionele mogelijkheden zijn legio bij een tv wand met elektrische haard. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. wij ontmoeten u graag in onze showroom.

Maatwerk tv wand met elektrische haard

In veel gevallen is een tv wand met elektrische haard maatwerk. Afmetingen en persoonlijke voorkeuren wijken vaak zodanig af dat er weinig te standaardiseren valt. Flamboyant is de geschikte partner voor het maken van uw persoonlijke tv wand. Aan de hand van een gesprek gaan wij voor u aan de slag. We maken eventueel een 3D-tekening zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van de gewenste opstelling en mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden bij Flamboyant Haarden

Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor uw droomopstelling of een afspraak maken in onze showroom. In onze showroom kunnen we u alles laten zien zodat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Offerte aanvragen