Interieurconcepten

Flamboyant Haarden is dé specialist op het gebied van unieke haardopstellingen, tv-wandopstellingen, cinewalls en maatwerkopstellingen. Op onze website vindt u alvast een voorproefje van alle mogelijkheden op het gebied van interieurconcepten c.q. haardopstellingen. Wij vinden dat een haardopstelling naadloos moet aansluiten op ieders interieur. Zo vormen haard en meubel een prettig geheel met het andere deel van de woonkamer. Bij onze haardopstellingen zijn vaak alle combinaties van haarden, kleuren en materialen mogelijk. Van trendy industrieel of tijdloos design tot een landelijk of romantische look en feel. Wilt u meer informatie over één van onze unieke haardopstellingen? Vraag dan een offerte aan, kom langs in onze showroom of lees verder.

Interieurconcepten

Unieke en stijlvolle haardopstellingen

Wilt u uw woning stijlvol inrichten en vormt de haard een belangrijk onderdeel van uw wensen? Kijk dan zeker eens naar de oplossingen die wij te bieden hebben. Al onze complete haard opstellingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een gezellige sfeer en mooie setting. Onze meubelopstellingen zijn vrijwel altijd te verkrijgen met de haard die u het liefst heeft. Of het nu om een gashaard of sfeerhaard gaat, een haardopstelling is nagenoeg altijd zo te maken dat de haard past. Onze haardopstellingen stralen klasse en vakmanschap uit. De stijl, kleur en vorm is tot in de detail verzorgd. Stijlen en trends komen op de gewenste manier samen en geven iedere opstelling een schitterend eigentijds karakter. Deze uitstraling past volledig bij uw wensen, voorkeuren en huidige woon interieur.

Ons aanbod

interieurconcepten-meubel Flamboyant Haarden biedt een breed en divers aanbod aan haardopstellingen. Al onze opstellingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben veelal een uniek en eigentijds karakter. Bij al deze opstellingen is de haard een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje. De haard maakt de opstelling helemaal af. Of het nu gaat om een gashaard, houtkachel, elektrische haard of sfeerhaard. Bij Flamboyant Haarden bieden wij de volgende opstellingen aan:

Cinewall met haard

Wilt u een cinewall kopen of advies? Flamboyant Haarden staat voor u klaar! Bij onze cinewall met haard opstellingen vormt de tv een wezenlijk onderdeel van de haardopstelling. Bij deze moderne opstelling wordt de tv veelal boven de haard geplaatst, zodat er een soort thuisbioscoop of mediawand ontstaat. Een cinewall opstelling neemt doorsnee genomen maar weinig ruimte in beslag. Een voorzetwand waarin de haard en tv worden geplaatst is eigenlijk alles. De wand kan vervolgens worden afgewerkt in de gewenste sfeer en stijl. Hierbij is van alles mogelijk, van sauswerk tot behang en van een lederen look tot steigerhouten planken. Ons aanbod bestaat uit:

Wandmeubel met haard

interieurconcepten-bouwen Een tv wandmeubel met haard is een haardopstelling die een hele wand bedekt. Bij de meeste tv wandmeubel opstellingen is de hoogte gelijk aan de hoogte van de wand, zodat de opstelling wandvullend is. Een tv wandopstelling kan worden voorzien van opbergkasten, lades en nissen. Zo is deze tv wandopstelling niet alleen bedoeld voor het verbeteren van de esthetiek, maar heeft het ook nuttige aspecten. Ons aanbod tv wandopstellingen met haard bestaat uit:

TV meubel met haard

In ons ruime assortiment vindt u schitterende grote tv meubels met haard of wat kleinere sfeervolle tv meubels. Flamboyant Haarden biedt hiermee voor ieder wat wils. Heeft u een grote woonkamer of juist een kleine woonkamer? Onze tv meubels zijn eenvoudig aan de situatie aan te passen. Meer weten over de tv meubels met haard? Ontdek de mogelijkheden:

TV wand met haard

Een wand in de woonkamer wordt steeds vaker voorzien van een haard en tv. In bijna alle gevallen keuze gemaakt worden over welke van de twee het middelpunt gaat vormen. Met een tv wand met haard is de oplossing binnen handbereik. Deze presentatie van de haardopstelling zorgt ervoor dat ze beide een geheel gaan vormen zonder dat een van de twee concessies hoeft te doen. Bekijk hier de mogelijkheden:

TV kast met haard

Heeft u de behoefte aan een hoop opbergruimte in uw woonkamer? Kies dan voor een tv kast met haard. Bij een tv kast gaat het niet alleen om het wegwerken van kabels en andere apparatuur maar wordt er ook gedacht aan het creëren van opbergruimte. Kasten, lades, nissen, er is van alles mogelijk. Eventueel zelfs nog met led-verlichting of een andere design-element. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk ze hier allemaal:

Een haardopstelling op maat, voor unieke wensen of lastige ruimtes

Interieurconcepten-natuursteen Een op maat gemaakte haardopstelling is bij uitstek geschikt als u eens écht wat anders wilt of een wat lastige(re) ruimte op het oog heeft. Een ruimte met moeilijk hoeken, schuine wanden of andere uitdagingen, waarbij maatwerk de enige oplossing is. Het grote voordeel van een op maat gemaakte haardopstelling is dat er geen beperkingen zijn qua maat, vorm, kleur of materiaal. Als het nu gaat om de haard of om het meubel, de keuzevrijheid is vrijwel onbeperkt. Bij Flamboyant bestaan geen kaders of hokjes als het om maatwerk gaat, we kunnen wel stellen dat praktisch alles mogelijk is. Door het creëren van een maatwerk haardopstelling weten we zeker dat we het maximale uit uw woonruimte halen.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden

  • Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
  • Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
  • Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
  • Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
  • Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
  • De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan

interieurconcepten-prijsFlamboyant helpt u graag verder om uw wensen te realiseren. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij stellen ons graag aan u voor, maak hier kennis met team Flamboyant. Vindt u het lastig om een keuze te maken en wilt u de sfeer eens komen proeven in onze showroom? U bent van harte welkom. Heeft u uw keuze al gemaakt dan kunt u uiteraard direct een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Onze adviseurs helpen u graag om uw droomopstelling creëren.

Offerte aanvragen