Tv wand met sfeerhaard

Ontdek nu de mogelijkheden van een tv wand met sfeerhaard. Een combinatie van tv wand met haard is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. De uitstraling en functionele mogelijkheden zorgen ervoor dat een tv wand de ideale sfeerbrenger is voor iedere woning. Meer weten over een sfeerhaard tv wand? Bekijk ons aanbod en lees hieronder meer.

Combineer een tv wand met sfeerhaard

De tv en sfeerhaard vormen vaak het middelpunt van de woonkamer. En dat zorgt voor dilemma’s, want welke van de twee moet nu het middelpunt vormen? Door de combinatie van tv wand met elektrische haard voorkomt u dit en zorgt u ervoor dat ze gezamenlijk het middelpunt vormen in uw woonkamer. Zo haalt u de belangrijksten kenmerken in beide elementen naar boven en creëert u een waar pronkstuk in uw woning. Een sfeerhaard is zeer geschikt om in te bouwen in een tv wand. Immers een rookkanaal is niet van toepassing, alleen maar een stopcontact. Bij een gashaard of houtkachel moet u altijd rekening houden met het rookkanaal en de brandveiligheid. Dit is bij een tv wand met sfeerhaard niet het geval, de haard produceert niet of nauwelijks warmte en is daardoor zeer geschikt voor een tv wand.

Welke tv wand met sfeerhaard past in uw situatie?

tv wand met sfeerhaardEr zijn veel verschillende modellen sfeerhaarden. Het is erg belangrijk om de juiste haard te zoeken voor uw te creëren sfeerhaard tv wand. Flamboyant Haarden helpt u graag de juiste keuze te maken zodat de tv wand de uitstraling krijgt die uw wenst. De vorm van de sfeerhaard moet goed passen bij uw huidige woonkamer of interieur. Plaatst u de sfeerhaard tv wand meer in de hoek of heeft deze een meer centrale locatie in de woonkamer. Uitgangspunten die de uiteindelijke keuze van de juiste sfeerhaard kunnen beïnvloeden. Bij Flamboyant Haarden kunt u kiezen uit verschillende type sfeerhaarden, de volgende sfeerhaarden vindt u in ons uitgebreide assortiment:

  • Front sfeerhaard
  • Tweezijdige of hoek sfeerhaard
  • Driezijdige sfeerhaarden.

Front sfeerhaard

Een front sfeerhaard heeft alleen aan de voorzijde van de haard glas. U heeft alleen zicht op het vuur als u recht voor de haard zit. Een fronthaard is vaak een mooie combinatie als de tv recht boven de haard hangt.

Tweezijdige of hoek sfeerhaard

De tweezijdige sfeerhaard heeft een ruit aan de voorzijde en aan een zijkant, dit kan zowel links als rechts zijn. De hoek sfeerhaard is dan ook zeer geschikt als uw sfeerhaard in tv wand als deze geen centrale plek in de woonkamer krijgt maar meer in een hoek wordt geplaatst.

Driezijdige sfeerhaard

Bij een driezijdige sfeerhaard heeft u van alle kanten uitzicht op het ‘vuur’. Zowel van links / rechts als van recht van voren. Als de sfeerhaard wat meer terug moet liggen ten opzichte van de tv wand dan is de driezijdige haard de meest voor de hand liggende optie.

Alles is mogelijk met maatwerk

tv wand met sfeerhaardBij een tv wand met sfeerhaard wordt vaak gekozen voor een maatwerk oplossing. Immers is iedere woonsituatie uniek en ieders smaak of voorkeuren weer anders. Kiest u voor stucwerk of wilt u juist afwerking met behang? Of denkt u meer aan lederen tegels of juist prachtig plaatmateriaal. Alles is mogelijk bij een tv wand met sfeerhaard. Onze adviseurs helpen u graag om tot het gewenste eindresultaat te komen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan wij graag voor u aan de slag. Eventueel maken we een schets of 3D-tekening van de sfeerhaard tv wand, zodat u voor zover mogelijk een beeld krijgt van de gewenste opstellingen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, daar kunnen wij u zowel de haarden als de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden laten zien.

Offerte aanvragen