Wandmeubel met haard en tv

Uw woning is niet compleet zonder een prachtige tv wandmeubel met haard. Zoekt u een echte eyecatcher, die de juiste sfeer, gezelligheid en warmte met zich meebrengt? Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard en tv. Lees verder.

TV wandmeubel met open haard

tv wandmeubel met haardEen wandmeubel met haard zien we als een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard met tv, die aan een wand wordt bevestigd. Qua uitvoeringen en stijlen is er een enorme keuzemogelijkheid. Haarden zijn er in vele maten, vormen en formaten. U kunt ook kiezen voor een wandmeubel haard met diverse energiebronnen, namelijk een:

Een kachel kan op allerlei manieren worden ingebouwd. In een wand, in een schouw of in bijvoorbeeld een ombouw. Een wandmeubel tv en haard kan al klein en simpel beginnen, maar ook groot van formaat zijn. Het gaat in veel gevallen om maatwerk, want daarin heeft u alle vrijheid om een een tv wandmeubel met open haard helemaal zelf vorm te geven.

Voordelen wandmeubel met haard

Wanneer u zoekt naar een strakke aankleding en een opgeruimde woonruimte, is het een aanrader om te kiezen voor een tv wandmeubel en haard. Eén van de belangrijkste kenmerken is dat we een wandmeubel haard, zoals de naam al doet vermoeden, natuurlijk tegen de wand plaatsen. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld alle media- en digitale kabels netjes weggewerkt zijn in de haard opstelling. Een wandmeubel met haard en tv kent daarnaast diverse mogelijkheden voor opbergruimtes met kasten, deuren, lades of nissen.

Wat kan er allemaal met een haard wandmeubel?

Er zijn veel mogelijkheden om een mooi wandmeubel tv met haard te creëren. Om u een indruk te geven van de enorme keuze in opstellingen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, vindt u bij ons online diverse open haard wandmeubel opstellingen als complete deal. In deze opstellingen ziet u de meest populaire trends en designs van dit moment terug. Hiermee laten we zien wat er zoal kan. Echter kunnen we de getoonde wandmeubel open haard opstellingen helemaal op maat en naar wens maken met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dat wenst.

Wandmeubel met tv

wandmeubel met open haardEen wandmeubel met haard en tv kiest u niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook om een nieuwe look te creëren. Doordat een meubel vaak uit losse elementen is opgebouwd, is het mogelijk de totale inrichting volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een kast met deuren of lades voor genoeg opbergmogelijkheden om bijvoorbeeld gameconsoles, media-apparatuur of speelgoed op te bergen. Een fraai vormgegeven meubel waarin uw tv en haard volledig geïntegreerd zijn, zorgt voor een stijlvol design, een opgeruimde woonkamer en een ultieme tv- en geluidsbeleving. Daarom kiest u voor een wand meubel:

  • Een multifunctionele open haard wandmeubel, combineert uw tv met een kachel tot uniek design-stuk;
  • Voldoende opbergruimte voor al uw spullen;
  • Een meubel open haard opstelling is geschikt voor ieder interieur, door een volledige afstemming op uw persoonlijke voorkeur en smaak;
  • Kabels en apparatuur kunt u netjes in het meubel verwerken zodat ze uit zicht verdwijnen.

Van een brede kast of tv-wand tot een modern zwevend tv meubel

In steeds meer woonkamers zien we tegenwoordig een wandmeubel met haard en tv terug. Een wandmeubel tv en haard kan klein en simpel zijn, maar ook extra groot met zowel zwevende als staande elementen. Zoveel smaken, zoveel wensen, zoveel soorten! Door deze grote keuzevrijheid kunt u uw kachel echt een onderdeel van uw interieur laten worden. De persoonlijke smaak van uw interieur kan met het juiste meubel naadloos aansluiten op uw haard. Bij het zoeken naar de perfecte oplossing is het belangrijk welk type tv wandmeubel met open kachel u zoekt.

Gashaard wandmeubel

wandmeubel met haard en tv

De combinatie van wandmeubel tv met haard op gas wordt vaak gekozen wanneer warmte en gemak de prioriteit heeft. Gashaarden zijn efficiënt en eenvoudig in gebruik. U hoeft geen brandstoffen aan te voeren en geen asla leeg te gooien wanneer deze vol is geraakt. Gasvuur is ook schoon vuur. Er komen geen reststoffen vrij bij de verbranding, waardoor er nauwelijks roetvorming optreedt. Geen roet betekent minder schoonmaakwerkzaamheden en geen roet betekent ook dat de schoorsteenveger niet jaarlijks langs hoeft te komen. Voor een wandmeubel met haard is gas een prima brandstof. Met 1 druk op de afstandsbediening komt uw kachel direct tot leven. 

Gashaarden hebben een hoog rendement en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vermogensklassen, zodat er altijd een gashaard is die precies aansluit op uw wensen. Nog een voordeel wanneer u kiest voor een wandmeubel met gashaard, is de relatieve lage temperatuur van een gashaard ten opzichte van hout. Doordat gashaarden niet zo warm worden als houtkachels, heeft u minder restricties waar u rekening mee dient te houden. De afstand tot uw tv hoeft bijvoorbeeld minder groot te zijn. Wanneer u kiest voor een meubel met gashaard, kunt u dus uw creativiteit vrijwel de vrije loop laten gaan.

Open haard wandmeubel, met houtkachel

Houthaarden geven volgens vele haardenliefhebbers de meest authentieke haardbeleving, de mooist vlammen en de gezelligste sfeer. Een wandmeubel met houtkachel kan prima, mits u rekening houdt met enkele factoren. Houtkachels worden warmer dan gashaarden of elektrische haarden. Dit heeft consequenties voor de materiaalkeuze en de plek waar u uw kachel in het meubel kunt plaatsen. Met moderne materialen is er tegenwoordig gelukkig veel mogelijk om alsnog een tv wandmeubel met open haard te plaatsen. Vraag vrijblijvend om advies, dan kijken wij graag hoe het wandmeubel tv en haard op veilige wijze kan worden ingebouwd.

Wandmeubel en een elektrische sfeerhaard

Wanneer warmte niet direct uw prioriteit heeft, is een elektrische kachel een prima keuze in combinatie met een meubel. Moderne elektrische haarden hebben een levensecht vuurbeeld en zijn een serieus alternatief geworden voor de meer traditionele haardtypes. Elektrische haarden ingebouwd in een wandmeubel hebben bovendien mogelijkheden die geen enkel ander haardtype kan bieden. U kunt natuurlijk kiezen voor een traditionele open haard imitatie, inclusief realistische houtset en levensecht vlammenspel, maar ook voor bijzondere lichteffecten en originele projecties. Bovendien bepaald u bij een elektrische kachel zelf of u het verwarmingselement inschakelt. U kunt dus genieten van al het fraais dat een kachel te bieden heeft, zonder dat u de warmte op de koop toe moet nemen. Door deze bijzondere eigenschap kunt u dus ook genieten tijdens de warme periodes! Nog een groot voordeel is het gemak van elektrisch vuur. Alles wat een elektrische haard nodig heeft is een stopcontact. Geen gedoe meer met luchtaanvoer, rookgasafvoer en brandstoffen. De elektrische haard is dus de ideale oplossing voor de tv wandmeubel met haard opstelling. 

Tv met haard als wandmeubel

wandmeubel tv met haard Al vele jaren werken wij intensief samen met gerenommeerde meubelmakers. We hebben in de loop der jaren een indrukwekkend portfolio opgebouwd met geslaagde projecten. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen uw wensen en voorkeuren en gaan voor u aan de slag. Nadat onze adviseurs uw wensen in kaart hebben, bekijken zij wat er mogelijk is en geven advies. Om een perfect beeld te krijgen van de gewenste opstelling, maken wij eventueel een mooie 3D-tekening.

Tv wandmeubel kopen

Graag vertellen we u meer over de vele mogelijkheden die er zijn om uw droomkachel met meubel te combineren Onze ervaren adviseurs laten u graag zien hoe uw meubel met haard eruit gaat zien Voor elk interieur en voor elke smaak is er wel een passend open haard wandmeubel te vinden. Kom naar onze showroom in Apeldoorn voor advies van inspiratie tot installatie. De koffie staat altijd aan! Of vraag vrijblijvend online naar de vele mogelijkheden door een offerte aan te vragen voor een wandmeubel tv met haard.

Offerte aanvragen