Tv wandmeubel met elektrische haard

Een tv wandmeubel met elektrische haard is er in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een opstelling die past binnen uw (woon)ruimte. Het aanbod van Flamboyant Haarden kent een verscheidenheid aan type haarden en materialen, leverbaar in de opstelling zoals u hem wenst. U vindt een elektrische haard wandmeubel op deze pagina of in onze showroom in Apeldoorn. Lees verder.

Kies het juiste tv wandmeubel met elektrische haard

tv wandmeubel met elektrische haardWandmeubels zijn er in vele soorten en maten. U kunt feitelijk alle kanten op. Een tv wandmeubel met elektrische haard is een uitstekende oplossing om te zorgen voor meer (opberg)ruimte in uw woonkamer. Naast functionaliteit, wilt u natuurlijk ook dat het een mooie en sfeervolle toevoeging is aan uw interieur. Bij Flamboyant Haarden denken wij graag mee om van uw elektrische haard wandmeubel een mooi geheel te maken. Twijfelt u tussen een elektrische haard of een andere haard? Kijk dan eens tussen al onze tv wandmeubels met haard. De belangrijkste factoren voor een goede keuze:

Een groot of klein meubel

Eén van de dingen waar u rekening mee moet houden is de beschikbare ruimte. Waar komt het meubel te staan? Wilt u een opstelling die de hele wand in beslag neemt of vrije ruimte eromheen houden? Dit bepaalt de vorm en de grootte van de opstelling.

Een juiste indeling en genoeg opbergruimte

Een goed wandmeubel met elektrische haard heeft een plek voor de televisie en voldoende ruimte voor het opbergen van al uw apparatuur en spulletjes. Voldoende opbergruimte zorgt voor rust en een strakke afwerking. Er zijn eindeloze mogelijkheden om uw ideale opstelling te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een opstelling met open vakken, kleppen of lades.

De combinatie met uw woonstijl

Een prachtig elektrische haard wandmeubel zorgt voor een stralende sfeer in huis. Een tv wandmeubel met elektrische haard is naar eigen wens in te richten. Om er een mooi geheel van te maken denkt u niet alleen aan een functionele oplossing, maar ook aan de uitstraling en het design.

De trend van dit moment, elektrische haard in een wandmeubel

tv wandmeubel met elektrische haardElektrisch vuur, het wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die de mogelijkheden en voordelen inzien. Elektrische haarden hebben de afgelopen jaren een sterke doorontwikkeling meegemaakt. We zien steeds vaker dat een haard op elektriciteit als een serieus alternatief wordt gezien voor een gashaard of de houtkachel. Met slimme technieken en de nieuwste software weten toonaangevende merken een levensecht haardvuur te creëren. Door de geringe inbouwdiepte en instelbare warmteafgifte is een elektrische haard zeer geschikt om te plaatsen in een wandmeubel. Alleen een stopcontact is wat u nodig hebt om direct de gewenste sfeer en gezelligheid in huis te halen. Er is steeds meer keuze en in ons groeiende assortiment is er altijd een passend meubel met elektrische haard te vinden.

Een tv wandmeubel met elektrische haard op maat laten maken

Een wandmeubel in combinatie met een elektrische haard is naar eigen wens samen te stellen in elke gewenst vorm, afmeting en afwerking. Met een maatwerk opstelling weet u zeker dat het wandmeubel tot in detail aansluit op uw wensen en voorkeuren. U kunt zelf de indeling, breedte, hoogte en diepte van het meubel bepalen. Wordt het een brede elektrische haard of een haard met vierkante ruit? Wilt u een aantal open nissen nissen of juist kasten en lades? Kiest u voor hoogglans, zijdeglans of een luxe matte afwerking? U mag het allemaal zeggen! Flamboyant Haarden is gespecialiseerd in allerlei vormen van maatwerk. Wij bedenken en leveren al vele jaren de mooiste en meest uitdagende maatwerkopstellingen. Van cinewall tot tv wandmeubel met elektrische haard en van haard met schouw tot een prachtig haard met tv wand. Bij ons is alles mogelijk!

Ontdek alle mogelijkheden bij Flamboyant Haarden

Bent u van plan om over te gaan tot het aanschaffen van een elektrische haard? Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies om uw droom haard te realiseren. Dit kan online, door een vrijblijvende offerte aan te vragen, of bezoek onze showroom in Apeldoorn. In onze showroom laten wij u graag zien wat allemaal mogelijk is. Wij laten u graag de verschillende materialen, kleuren en mogelijkheden zien. Wilt u eens rustig komen kijken welk type meubel of haard het beste bij u past? De koffie staat klaar!

Offerte aanvragen