Tv wandmeubel met gashaard

Zoekt u een plek voor uw televisie en gashaard, en kunt u ook nog wel wat opbergruimte gebruiken? Dan is een tv wandmeubel met gashaard de perfecte keuze. Een tv wandmeubel is erg praktisch en voegt tegelijkertijd wat toe aan uw interieur. Een tv wandmeubel is dan ook bijna niet meer weg te denken uit het interieurbeeld van nu. Lees verder.

Welke tv wandmeubel met gashaard past in uw situatie?

Een tv wandmeubel met gashaard wordt ontworpen in de stijl die past bij uw interieur, smaak en wensen. Prachtige stijlvolle combinaties met een klassieke uitstraling of juist meer industrieel? Bij Flamboyant Haarden vindt u vele varianten tv wandmeubels met gashaard. Wij helpen u graag om uw droom opstelling te realiseren. Bent u nog niet overtuigd van een gashaard? Kijk dan eens tussen al onze andere mooie wandmeubel tv met haard opstellingen.

Flamboyant geeft graag advies

tv wandmeubel met gashaardFlamboyant Haarden snapt heel goed dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk zoveel verschillende type wandmeubels en zoveel soorten gashaarden dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. En dan hebben we het nog niet eens over de technische uitdagingen. Door de warmteafgifte die vrijkomt bij het haardvuur is niet elk meubelstuk of materiaal geschikt. Onze adviseurs adviseren u graag hierin. Zowel online als in onze showroom. Wilt u een keer langskomen in onze showroom? Dat is zeker mogelijk, onze adviseurs vertellen u graag wat in uw situatie de beste oplossing is.

Kies de juiste gashaard voor uw tv wandmeubel

Als we het hebben over de gashaard voor een tv wandmeubel, dan hebben we het over een inbouw gashaard. Een inbouw gashaard is er speciaal voor gemaakt om ingebouwd te worden in een muur, kast of tv wandmeubel. Flamboyant levert ruim 300 verschillende gashaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de juiste gashaard vindt die past bij uw tv wandmeubel. Er zijn verschillende soorten van een inbouw gashaard met wandmeubel. tv wandmeubel met gashaardHet onderscheid wordt gemaakt op het aantal zijden met glas waardoor u het vuur kunt bekijken:

  • Front gashaarden
  • Tweezijdige of hoek gashaarden
  • Driezijdige gashaarden
  • Roomdivider gashaarden
  • Doorkijk gashaarden (niet geschikt om ingebouwd te worden in een tv wandmeubel)

Maak van uw wandmeubel een cinewall

Front gashaarden hebben alleen zicht op het vuur als u recht voor de gashaard zit. Er is 1 grote voorruit en er zijn geen zijruiten. Dit model gashaard wordt vaak ingebouwd in een muur of wand om zo een cinewall opstelling te creëren. Bij een cinewall opstelling wordt de gashaard onder de tv geplaatst, zodat het een geheel vormt met. Bij een cinewall opstelling wordt vaak geen opbergruimte gecreëerd.

Tweezijdige of hoek gashaard met wandmeubel

Een ander type gashaard is de tweezijdige of de hoekgashaard. Bij deze gashaard kunt u vanuit twee zijden het vuur bekijken. Dit type gashaard is zeer geschikt om in een hoek van de het tv wandmeubel te plaatsen. Een tweezijdige gashaard zorgt voor diepte in uw tv wandmeubel en kan daarom ook goed gecombineerd worden met een natuurstenen haardplateau of kastenwand.

Een driezijdige gashaard met wandmeubel

tv wandmeubel met gashaardDe driezijdige gashaard lijkt erg veel op de tweezijdige gashaard en heeft aan alle drie de zijden glas. Of u nu links of rechts voor de gashaard zit, u kunt altijd genieten van vlammenspel. Een driezijdige gashaard wordt vaak gekozen als u de haard op een centrale plek wilt plaatsen in het tv wandmeubel. Aan zowel de rechter- als linkerzijde ontstaat dan ruimte die een praktische invulling kan krijgen als opbergruimte of juist meer sfeer moet creëren. Een driezijdige gashaard kan net als de tweezijdige gashaard op een fraaie manier gecombineerd worden met een natuurstenen haardplateau. Een haardplateau zorgt ervoor dat de opstelling nog meer exclusiviteit krijgt.

Behoud een strakke uitstraling, kies voor een gashaard met wandmeubel

Vindt u het belangrijk dat uw interieur een strak geheel vormt? Dan is het zeker aan te raden om voor een gashaard met wandmeubel te kiezen. Een tv wandmeubel met gashaard wordt strak tegen de wand geplaatst waardoor u de kabels en snoeren eenvoudig weg kunt werken. De extra opbergruimte die u hiervoor terug terugkrijgt is meer dan voldoende om apparatuur als een tv ontvanger en router in op te bergen. Uw woonkamer blijft hierdoor een strakke uitstraling behouden. Welk type tv wandmeubel met gashaard voor u geschikt is, is en kwestie van smaak. Het wandmeubel moet uiteraard goed bij uw huidige interieur passen en aansluiten op uw wensen en voorkeuren. Bij Flamboyant kunt u kiezen uit veel verschillende designs, kleuren en materialen. Wilt u graag een tv wandmeubel met een industriële of klassieke look en feel? Of juist iets van steigerhout? De mogelijkheden zijn enorm, onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden is een haardenspeciaalzaak met passie voor alles wat met de houtkachel, gashaard of elektrische haard te maken heeft. Wij zijn trots op alle opgeleverde projecten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij stellen ons graag voor, maak nu kennis met team Flamboyant. Heeft u uw favoriete wandmeubel met gashaard opstelling ergens gezien? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van haardvuur en wandmeubels. De koffie staat klaar.

Offerte aanvragen