TV wandmeubel met sfeerhaard

Geef uw kale muur in uw woning stijl, glans en sfeer met een prachtig wandmeubel met een ingebouwde sfeerhaard. Wilt u een prachtige blikvanger in uw woning waar televisie en sfeerhaard samen het middelpunt vormen? Dan is een wandmeubel met sfeerhaard en tv een uitstekende keuze. Lees verder.

Wandmeubel met sfeerhaard en tv, eyecatcher in uw woning

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder huishouden een tv op de meest centrale plek in de woonkamer. De plek waar u het liefst ook een prachtige sfeerhaard ziet. Wellicht een dilemma. Maar een tv wandmeubel en ingebouwde sfeerhaard biedt uitkomst! Een wandmeubel tv met haard zorgt ervoor dat zowel de tv als de sfeerhaard de aandacht trekken en elkaar zelfs versterken. Zo haalt u een fantastische eyecatcher in huis.

Alle voordelen van een sfeerhaard wandmeubel op een rij

tv wandmeubel met sfeerhaardEen wandmeubel met sfeerhaard en tv biedt veel voordelen. De sfeerhaard is erg geschikt om in te bouwen in een wandmeubel. Een afvoer- of rookkanaal is immers niet nodig, waardoor u eigenlijk nergens rekening mee hoeft te houden. Wandmeubel tv met haard kunnen geplaatst worden op de plek die u wenst. Dat u geen afvoerkanaal nodig heeft is een groot voordeel van een sfeerhaard. Een ander voordeel is dat de sfeerhaard geen lastige aspecten met zich meebrengt. Dat komt doordat een sfeerhaard niet bedoeld is als primaire verwarmingsbron voor de ruimte, waardoor de warmteafgifte van de haard minimaal is. Een sfeerhaard is daardoor een veilige haard die op een mooie manier ingebouwd kan worden in het wandmeubel met sfeerhaard en tv wat u wenst.

De verschillende soorten van een sfeerhaard wandmeubel

Bij Flamboyant Haarden kunt u kiezen uit veel verschillende soorten sfeerhaarden. Sfeerhaarden die gebruik maken van een waterdamp-techniek, LED-techniek of een driedimensionale vuurtechniek. Allemaal zeer realistische vlambeelden die bijna niet te onderscheiden zijn van houtvuur. Naast de verschillende soorten vlambeelden is er ook volop keuze in modellen voor uw wandmeubel haard. Van sfeerhaarden met alleen een ruit aan de voorzijde tot een sfeerhaard met glas aan drie zijden. De populairste sfeerhaarden zetten wij voor u op een rij:

  • Front sfeerhaard, deze wandmeubel haard heeft alleen een ruit aan de voorzijde.
  • Tweezijdige sfeerhaard, deze heeft een ruit aan de voorzijde en een ruit aan de zijkant. Dit kan rechts of links zijn.
  • Driezijdige sfeerhaard, deze wandmeubel haard heeft een ruit aan de voorzijde en aan beide zijkanten.

Niet alle sfeerhaarden zijn geschikt voor elk type wandmeubel. Welke sfeerhaard het best in uw wandmeubel past vertellen wij u graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Welk type en stijl kiest u voor uw sfeerhaard wandmeubel?

tv wandmeubel met sfeerhaardAls u overgaat tot de aanschaf van een sfeerhaard wandmeubel dan zijn er verschillende type meubels om uit te kiezen. Wilt u juist een zwevend wandmeubel, een tv kast of liever een cinewall? Denk vooraf goed na over welk type meubel het best past in uw woning. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u gaan nadenken over de stijl. Bent u een liefhebber van strakke lijnen of juist industrieel? Of houdt u juist meer van een landelijke look en feel met bijvoorbeeld steigerhout en andere natuurlijke elementen? De mogelijkheden voor een wandmeubel met sfeerhaard en tv zijn enorm. Vraag onze adviseurs gerust naar de vele mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een ander type tv meubel?

Past een tv wandmeubel met sfeerhaard niet in uw huidige woon interieur? Of vindt u een tv wandmeubel niet mooi? Flamboyant Haarden biedt niet alleen een wandmeubel tv met haard aan, maar ook tv kasten, tv wanden, haardplateaus of een cinewall met haard. Wij hebben voor iedereen het perfecte meubelstuk. Zo zorgen wij ervoor dat een wandmeubel met open haard en tv altijd een perfect onderdeel vormt van uw interieur.

Maatwerk tv wandmeubel met sfeerhaard

Ook voor wandmeubel haard van maatwerk is Flamboyant de ideale partner. Als haarden leverancier met passie voor meubels, interieur en materiaal kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken. Origineel, persoonlijk en uniek maatwerk. Bent u op zoek naar een tv wandmeubel met sfeerhaard die helemaal voor u op maat is gemaakt? Een maatwerk opstelling van Flamboyant Haarden kent geen grenzen en biedt oneindige mogelijkheden. Uw creativiteit kunt u helemaal de vrije loop laten gaan. Onze adviseurs helpen u graag aan de hand van schetsen, 3D-ontwerpen, materialen en kleuren voor uw wandmeubel tv met haard, om de juiste keuze te maken. Zo kunnen wij u een goed beeld geven van het gewenste eindresultaat. Bent u op zoek naar een maatwerk sfeerhaard met wandmeubel? Flamboyant Haarden is juiste adres voor iedere maatwerk opstelling.

Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden is een haardenspeciaalzaak met passie voor alles wat met vuur te maken heeft. Wij zijn trots op alle projecten die wij opleveren, van gashaard of houtkachel met installatie tot een prachtige sfeerhaard met wandmeubel. Wij stellen ons graag aan u voor, maak nu kennis met team Flamboyant. Heeft u uw favoriete wandmeubel haard opstelling ergens gezien? Vraag dan een geheel vrijblijvende prijsindicatie aan, onze adviseurs helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Wilt u de mogelijkheden met uw eigen ogen kunnen zien? Kom dan langs in onze showroom.

Offerte aanvragen