Zwevend TV meubel met elektrische haard

Het zwevend TV meubel met elektrische haard is een erg geslaagde combinatie die we steeds vaker tegenkomen in trendy lifestylemagazines en televisieprogramma’s. Met een zwevend tv meubel met elektrische haard bedoelen we een speciaal ontworpen haardmeubel dat hangend aan een wand of muur is gemonteerd. Traditioneel staan haarden en kachels altijd op de grond. Wanneer u kiest voor een zwevend TV meubel met elektrische haard, dan kan deze op vrijwel elke hoogte aan de wand worden gemonteerd. Het haardmeubel lijkt zo echt te zweven, dit geeft een bijzonder frisse en moderne uitstraling.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Zwevend tv meubel met elektrische haard

Een zwevend TV meubel met elektrische haard kan uit één deel bestaan maar wordt ook geregeld opgebouwd uit verschillende modules. Zo kunt u in uw haardmeubel ook opbergruimte creëren. Bij een minimalistisch en modern vormgegeven haardmeubel wordt vaak een houtvakmodule in dezelfde stijl als het meubel hangend bevestigt. Gevuld met houtblokken draagt het bij aan de authenticiteit van het haardvuur. De stoere natuurlijke vormen en kleuren van de houtblokken vormen bovendien een fraai accent in een moderne inrichting. We laten u graag enkele voorbeelden zien ter inspiratie. Hoe uw zwevend tv meubel met elektrische haard er uiteindelijk uit zal komen te zien heeft u natuurlijk helemaal zelf in de hand!

Elektrisch vuur is onwerkelijk realistisch

De elektrische haard heeft nu het niveau bereikt waarop het een volwaardig alternatief kan zijn voor andere haardsoorten. Wanneer warmte niet het belangrijkste is, heeft de elektrische haard u meer dan voldoende bieden. Met een zwevend TV meubel met elektrische haard haalt u meer dan alleen een fraai designelement in huis, elektrische haarden zijn sfeermakers bij uitstek! Moderne elektrische haarden weten een levensechte vuurbeeld te scheppen dat nauwelijks meer onderdoet voor echte ontbranding. Door slimme belichting en ingenieuze projectietechnieken biedt een moderne elektrische haard een driedimensionale vuurillusie. Zelfs rook wordt tegenwoordig perfect geïmiteerd met behulp van volkomen veilige koudwaterdampen.

Creëer een uniek haardmeubel dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl

Omdat het om maatwerk gaat kunt u het concept zwevend TV meubel met elektrische haard helemaal zelf vormgeven. Elektrische haarden bieden mogelijkheden die bij geen enkel ander haardtype voorkomen. Omdat er geen sprake is van echte verbranding laat een elektrische haard zich even eenvoudig plaatsen als een aquarium! Nooit eerder was een haard zo gemakkelijk te integreren in uw interieur. Het zwevend TV meubel met elektrische haard is slechts één van de vele concepten waarbij de elektrische haard wordt toegepast. Elektrische haarden kunnen ingebouwd worden in wanden en muren, in meubels en kasten, in bars en bijkeukens, in slaapkamers en of waar u hem ook maar het liefste ziet! Alles wat een elektrische haard van u hoeft te vragen is een stopcontact!

Zwevend TV meubel met elektrische haard

Met een zwevend TV meubel met elektrische haard bedoelen we een meubel met een elektrische haard, hangend gemonteerd aan een muur zodat hij lijkt te zweven. Deze presentatie geeft een heel eigentijds en trendy effect en wordt daarom veel gebruikt door interieurarchitecten en designers. Omdat elektrische haarden niet zo warm worden als de traditionele gashaard en houtkachel, zijn er qua materiaalkeuze nauwelijks restricties. Een zwevend TV meubel met elektrische haard kan daardoor worden vervaardigd uit vrijwel elke materiaalsoort. Dit kunnen allerlei verschillende soorten hout zijn, maar ook natuursteen en allerlei metaalsoorten laten zich perfect combineren met de elektrische haard van vandaag de dag. Door de grote keuzevrijheid kan een zwevend TV meubel met elektrische haard vrijwel elke uitstraling hebben. Van modern hoogglans en strak, tot stoer en industrieel metaal of statig natuursteen. Omdat een haardmeubel vrijwel altijd maatwerk is, is vrijwel niets onmogelijk! Uw wordt slechts belemmerd door de grenzen van uw eigen creativiteit!

Laat u verrassen door het realisme van een moderne elektrische haard

Misschien is uw enthousiasme wat getemperd nu u heeft gehoord dat een zwevend TV meubel met elektrische haard betekend dat dit meubel is uitgerust met een elektrische haard. Begrijpelijk. Want het heeft even geduurd voordat de techniek ver genoeg was om de magie van het vuur geloofwaardig te vangen met niets meer dan elektriciteit. Decennialang waren elektrische haarden overduidelijk nep en enkel geschikt voor bijna wanhopige haardliefhebbers die echt geen conventionele haard konden plaatsen. Lange tijd was het beeld tweedimensionaal en de vlammen grofkorrelig en voorspelbaar. De laatste jaren is de ontwikkeling van de elektrische haard echter in een spectaculaire stroomversnelling gekomen! Indien uw beeld van de elektrische haard enigszins gedateerd is, zal een update u in verwondering brengen! U zult verbaast hoe realistisch het elektrische vuur nu is!

Moderne elektrische haarden werken op al uw zintuigen

Nu de gashaard en de houtkachel aan steeds meer restricties moeten voldoen zien we dat veel haardliefhebbers op zoek gaan naar een alternatief. Warmte is niet meer de primaire behoefte die we door een haard vervult willen zien en uitstraling worden juist steeds belangrijker. In onze goed geïsoleerde woningen ligt onze warmtebehoefte lager dan vroeger. Dit komt ook doordat vrijwel iedere moderne woning is voorzien van centrale verwarming. Voor de warmte hoeven de meeste mensen dus geen haard meer in huis te halen. Maar een haard is zoveel meer dan alleen warmte. Het schouwspel dat gecontroleerd vuur te bieden heeft is iets wat ons wel altijd zal blijven boeien. Het heeft ons zo vaak beschermd tijdens onze geschiedenis dat het vuur een speciaal plekje in ons allemaal bezit. Wanneer u kiest voor een zwevend TV meubel met elektrische haard dan geeft u aandacht aan dat plekje, op een moderne, verantwoorde en bovenal stijlvolle manier!

Ontwerp uw eigen zwevend TV meubel met elektrische haard

Elektrische haarden geven alleen warmte op het moment dat u het warmte element inschakelt. We hoeven dus bij het ontwerpen van een passend meubel geen rekening te houden met de brandveiligheid. Omdat er geen verbranding plaatsvindt zijn er ook geen rookgassen die afgevoerd moeten worden. Een schoorsteen of rookkanaal is dus niet nodig wanneer u kiest voor een elektrische haard, en ook over voldoende luchttoevoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Elektrische haarden van nu geven een ultra-realistische vuursimulatie. Driedimensionale vlammen en levensechte houtsets maken van de moderne elektrische haard een volwaardig alternatief voor ‘the real deal’. Met slimme projectietechnieken, ingenieuze belichting en visuele trucs worden alle aspecten van het vuur tot in detail geïmiteerd. Zelfs rook wordt perfect gesimuleerd met behulp van volkomen veilige koudwaterdampen!

Elektrische haarden bieden ongekende mogelijkheden!

Elektrische haarden laten zich dus even gemakkelijk plaatsen als een aquarium en stellen geen lastige voorwaarden aan het omringende materiaal. Hierdoor kunt u uw creativiteit geheel richten op de vormgeving en presentatie. Qua materiaalkeuze is de keuze bijna onbeperkt! Een zwevend TV meubel met elektrische haard is daarom vrijwel altijd maatwerk. Vertel ons uw ideeën over hoe een zwevend TV meubel eruit zou moeten zien. Wij vertalen uw idee graag vrijblijvend naar een ontwerp en eventueel naar een scherpe offerte! Al vele jaren werken wij intensief samen met gerenommeerde meubelmakers die graag uw idee in de praktijk brengen. De materiaalkeuze is vrijwel onbeperkt. U kunt kiezen uit honderden houtsoorten maar ook metalen constructies zijn mogelijk. Valt u voor de charmes van natuursteen? Onze steenkappers leggen u graag een interessante selectie voor! Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst te ontvangen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Zwevend TV meubel met elektrische haard kopen?

Ziet u zichzelf al genieten voor uw eigen zwevend tv meubel met elektrische haard? Is uw kamer toe aan een sfeervol en stijlvol designelement met een bijzondere uitstraling? Neem dan snel contact op! Persoonlijk maatwerk klinkt misschien als exclusief en onbetaalbaar, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn! Omdat een elektrische haard geen rookkanaal en onderhoud nodig heeft zal het prijskaartje u wellicht aangenaam verrassen! Wilt u meer weten over de bijzondere manieren waarop een elektrische haard kan worden geplaatst? Breng dan eens een bezoek aan onze luxe showroom. Loop gewoon even naar binnen voor een beetje inspiratie of maak voortijdig even een afspraak wanneer u van onze aandacht verzekerd wilt zijn. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen