Zwevend TV meubel met sfeerhaard

Als er één interieurconcept de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen dan moet het wel het zwevend TV meubel met sfeerhaard wel zijn! De elektrische sfeerhaard is sowieso al aan een onstuitbare opmars bezig. Steeds meer mensen maken kennis met de magie van elektrisch vuur. Elektrische sfeerhaarden bieden mogelijkheden die bij geen enkel ander haardtype voorkomen. Elektrische haarden missen echte verbranding waardoor ze even eenvoudig geplaatst kunnen worden als een aquarium! Nooit eerder was een haard zo gemakkelijk te integreren in uw interieur. Het zwevend TV meubel met sfeerhaard is slechts één van de vele ontwerpen waarin de elektrische sfeerhaard wordt toegepast. Sfeerhaarden worden ingebouwd in wanden en muren, in meubels en kasten, in bars en bijkeukens, in slaapkamers en of waar u hem ook maar het liefste ziet! Want alles wat een elektrische haard van u hoeft te vragen is een stopcontact!

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Zwevend tv meubel met sfeerhaard

Zwevend TV meubel met sfeerhaard

Met een zwevend TV meubel met sfeerhaard bedoelen we een meubel met een elektrische haard, hangend gemonteerd aan een muur zodat hij lijkt te zweven. Deze presentatie geeft een heel eigentijds en trendy effect en wordt daarom veel gebruikt door interieurarchitecten en designers. Omdat sfeerhaarden niet zo warm worden als de traditionele gashaard en houtkachel, zijn er qua materiaalkeuze nauwelijks restricties. Een zwevend TV meubel met een sfeerhaard kan daardoor worden vervaardigd uit vrijwel elke materiaalsoort. Dit kunnen allerlei verschillende soorten hout zijn, maar ook natuursteen en allerlei metaalsoorten laten zich perfect combineren met de elektrische sfeerhaard van vandaag de dag. Door de grote keuzevrijheid kan een zwevend TV meubel met sfeerhaard vrijwel elke uitstraling hebben. Van modern hoogglans en strak, tot stoer en industrieel metaal of statig natuursteen. Omdat een haardmeubel vrijwel altijd maatwerk is, is vrijwel niets onmogelijk!

Wat is een sfeerhaard nu eigenlijk?

Het zwevend TV meubel met sfeerhaard wordt steeds vaker verkocht. Maar toch zijn maatwerkmeubels voor sfeerhaarden nog relatief onbekend. Laten we eerst eens naar de sfeerhaard zelf kijken. Met een sfeerhaard bedoelen we een haard die zorgt voor sfeer. Een open deur misschien voor sommigen, maar toch bestaan er nog wel eens misverstanden over. Want zorgt niet iedere haard voor een bepaalde sfeer? Is dat geen standaard onderdeel van de haardbeleving, ongeacht de haardsoort? Nee, en ja. Want het klopt dat vrijwel alle haarden en kachels voor een bepaalde sfeer zorgen, de ene wat meer dan de andere, maar in dit aspect is de sfeerhaard niet afwijkend van andere haarden. De definitie van het woord sfeerhaard is wat verwarrend omdat het woord waar het om gaat niet genoemd wordt. Een sfeerhaard brengt alleen sfeer en geen warmte. Tenzij u het verwarmingselement aanzet. Omdat dit alleen mogelijk is zonder echte verbranding wordt een sfeerhaard ook wel als synoniem voor elektrische haard genoemd.

Laat u verrassen door het realisme van een moderne elektrische sfeerhaard

Misschien is uw enthousiasme wat getemperd nu u heeft gehoord dat een zwevend TV meubel met sfeerhaard betekend dat dit meubel is uitgerust met een elektrische haard. Begrijpelijk. Want het heeft even geduurd voordat de techniek ver genoeg was om de magie van het vuur geloofwaardig te vangen met niets meer dan elektriciteit. Decennialang waren elektrische haarden overduidelijk nep en enkel geschikt voor bijna wanhopige haardliefhebbers die echt geen conventionele haard konden plaatsen. Lange tijd was het beeld tweedimensionaal en de vlammen grofkorrelig en voorspelbaar. De laatste jaren is de ontwikkeling van de sfeerhaard echter in een spectaculaire stroomversnelling gekomen! Indien uw beeld van de elektrische sfeerhaard enigszins gedateerd is, zal een update u in verwondering brengen! U zult verbaast hoe realistisch het elektrische vuur nu is!

Moderne sfeerhaarden werken op al uw zintuigen

Nu de gashaard en de houtkachel aan steeds meer restricties moeten voldoen zien we dat veel haardliefhebbers op zoek gaan naar een alternatief. Warmte is niet meer de primaire behoefte die we door een haard vervult willen zien. Sfeer en uitstraling worden steeds belangrijker. In onze goed geïsoleerde woningen ligt onze warmtebehoefte lager dan vroeger. Dit komt ook doordat vrijwel iedere moderne woning is voorzien van centrale verwarming. Voor de warmte hoeven de meeste mensen dus geen haard meer in huis te halen. Maar een haard is zoveel meer dan alleen warmte. Het schouwspel dat gecontroleerd vuur te bieden heeft is iets wat ons wel altijd zal blijven boeien. Het heeft ons zo vaak beschermd tijdens onze geschiedenis dat het vuur een speciaal plekje in ons allemaal bezit. Wanneer u kiest voor een zwevend TV meubel met sfeerhaard dan geeft u aandacht aan dat plekje, op een moderne, verantwoorde en bovenal stijlvolle manier!

Ontwerp uw eigen zwevend TV meubel met sfeerhaard

Sfeerhaarden geven alleen warmte op het moment dat u het warmte element inschakelt. We hoeven dus bij het ontwerpen van een passend meubel geen rekening te houden met de brandveiligheid. Omdat er geen verbranding plaatsvindt zijn er ook geen rookgassen die afgevoerd moeten worden. Een schoorsteen of rookkanaal is dus niet nodig wanneer u kiest voor een sfeerhaard, en ook over voldoende luchttoevoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Sfeerhaarden van nu geven een ultra-realistische vuursimulatie. Driedimensionale vlammen en levensechte houtsets maken van de moderne sfeerhaard een volwaardig alternatief voor ‘the real deal’. Met slimme projectietechnieken, ingenieuze belichting en visuele trucs worden alle aspecten van het vuur tot in detail geïmiteerd. Zelfs rook wordt perfect gesimuleerd met behulp van volkomen veilige koudwaterdampen!

Sfeerhaarden bieden ongekende mogelijkheden!

Sfeerhaarden laten zich dus even gemakkelijk plaatsen als een aquarium en stellen geen lastige voorwaarden aan het omringende materiaal. Hierdoor kunt u uw creativiteit geheel richten op de vormgeving en presentatie. Qua materiaalkeuze is de keuze bijna onbeperkt! Een zwevend TV meubel met sfeerhaard is daarom vrijwel altijd maatwerk. Vertel ons uw ideeën over hoe een zwevend TV meubel eruit zou moeten zien. Wij vertalen uw idee graag vrijblijvend naar een ontwerp en eventueel naar een scherpe offerte! Al vele jaren werken wij intensief samen met gerenommeerde meubelmakers die graag uw idee in de praktijk brengen. De materiaalkeuze is vrijwel onbeperkt. U kunt kiezen uit honderden houtsoorten maar ook metalen constructies zijn mogelijk. Valt u voor de charmes van natuursteen? Onze steenkappers leggen u graag een interessante selectie voor! Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst te ontvangen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Zwevend TV meubel met sfeerhaard kopen?

Ziet u zichzelf al genieten voor uw eigen zwevend tv meubel met sfeerhaard? Is uw kamer toe aan een sfeervol en stijlvol designelement met een bijzondere uitstraling? Neem dan snel contact op! Persoonlijk maatwerk klinkt misschien als exclusief en onbetaalbaar, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn! Omdat een sfeerhaard geen rookkanaal en onderhoud nodig heeft zal het prijskaartje u wellicht aangenaam verrassen! Wilt u meer weten over de bijzondere manieren waarop een sfeerhaard kan worden geplaatst? Breng dan eens een bezoek aan onze luxe showroom. Loop gewoon even naar binnen voor een beetje inspiratie of maak voortijdig even een afspraak wanneer u van onze aandacht verzekerd wilt zijn. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen