JAcobus 6 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Jacobus 6
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 3.100 Complete deal vanaf: € 2.725

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving JAcobus 6

De Jacobus 6 houtkachel is het kleinste lid uit de Jacobus familie. Jacobus houtkachels zijn oer- Hollands, ze staan bekend om de zware kwaliteit en het optimale gebruiksgemak. Elke Jacobus 6 houtkachel wordt gefabriceerd volgens strenge veiligheidsnormen en uitvoerig getest voordat hij de fabriek verlaat. De Jacobus 6 houtkachel is een no-nonsense houtkachel met een stoere industriële look en een bijzonder innovatieve verbrandingstechniek. Deze techniek zorgt voor een optimale verbranding. Hierdoor haalt u niet alleen de maximale warmte uit elk houtblok, maar door deze goede verbranding is de hoeveelheid roetvorming in een Jacobus 6 kachel minimaal. Hierdoor blijven de ruiten van de Jacobus 6 langdurig schoon. Zo houdt u dus altijd zicht op de fascinerende vlammen. De Jacobus 6 zorgt dus niet alleen voor een behaaglijke warmte maar ook voor een gezellige sfeer.

Jacobus 6 houtkachel

De Jacobus 6 houtkachel heeft een strak en minimalistische design. De strakke maar tegelijkertijd vloeiende lijnen zijn een typisch voorbeeld van Dutch design. Oftewel optische schoonheid gecombineerd met een functioneel en doeltreffend ontwerp, voorzien van doordachte snufjes, met de hoogste prioriteit gegeven aan het gebruikersgemak. Een jacobus 6 houtkachel is een efficiënte haard met een opvallend hoog rendement door de ingenieuze verbrandingstechniek. De Jacobus 6 houtkachel is een duurzame houtkachel die vooruitloopt op de steeds strenger wordende milieuwetgeving. Door de moderne en tijdloze uitstraling past de Jacobus in zowel moderne interieurs als in meer klassieke situaties. Het robuuste design van de Jacobus 6 houtkachel heeft zich al ruimschoots bewezen, vandaar dat bij elke haard een certificaat wordt verstrekt voor levenslange garantie. Wanneer u een houthaard zoekt die garant staat voor optimale verwarming en jarenlange stookplezier, dan kan de Jacobus 6 kachel wel eens precies de haard voor u zijn!

De Jacobus 6 houtkachel, een waardige opvolger van de fameuze Janus kachel

Al vele decennia is de Janus houtkachel een begrip bij liefhebbers van het traditionele houtvuur. Een Janus kachel stond altijd voor eenvoud en kwaliteit. Werkpaarden waar je altijd op kon vertrouwen die intensief inzetbaar waren voor allerlei taken. Maar consument van tegenwoordig heeft heel andere eisen aan zijn houthaard dan de consument van toen. CO2 uitstoot is meer en meer een begrip geworden en de behoefte om verantwoord te stoken is alleen maar groter geworden. Daarnaast hebben de ontwikkelingen op haardengebied natuurlijk ook niet stilgestaan. Technisch is er veel verbeterd en nieuwe productietechnieken en materialen maken mogelijk wat voorheen altijd onmogelijk leek. De Jacobus houthaard bevat maakt gebruik van alle kennis en ervaring die met de Janus zijn opgedaan. Dit maakt van de Jacobus 6 kachel een efficiënte en beproefde houtkachel die doet wat hij beloofd. Niet alleen nu, maar ook in de komende decennia, want de Jacobus 6 houtkachel is helemaal klaar voor de toekomst!

Jacobus 6 kachel

Zoekt u een traditioneel lijkende houtkachel, maar wel eentje die gebruikt maakt van de technieken en de mogelijkheden van nu? Misschien is de Jacobus 6 kachel dan wel helemaal de haard voor u! Oer-Hollands, met vakmanschap vervaardigd en gebruikmakend van de allerlaatste verbrandingstechniek, de Jacobus 6 kachel is helemaal klaar voor de toekomst! De Jacobus is uiterst efficiënt en voldoet ruim aan de strenge moderne normen en eisen die tegenwoordig aan moderne houtkachels gesteld worden. Als u kiest voor een Jacobus 6 kachel dan kiest u voor een houthaard van Nederlandse topkwaliteit. Vele decennia ervaring hebben ervoor gezorgd dat elke Jacobus 6 houtkachel tot in de kleinste details beproefd en getest is. Met een Jacobus 6 weet u wat u in huis haalt en komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Jacobus 6 houtkachel. Een klasse apart

Achter het stoere en robuuste uiterlijk van de Jacobus 6 kachel zit een ultramoderne houthaard verstopt. De brandkamer is bijvoorbeeld gemaakt van hittebestendig cortenstaal. Cortenstaal staat garant voor een goede warmtegeleidende werking en een bijzonder lange levensduur, zelfs bij intensief en langdurig gebruik! De materialen die zijn gebruikt voor de Jacobus zijn van hoge kwaliteit en allemaal extra ‘heavy-duty’ uitgevoerd. De kachel blijft hierdoor aanzienlijk langer warmte afgeven en bereikt bovendien een hogere stralings- en convectie temperatuur. Het doordachte ontwerp garandeert een optimale verbranding. Dit betekent minder uitstoot van schadelijke stoffen, een aanzienlijk hoger rendement en opvallend weinig roetvorming. De ruit van een Jacobus 6 kachel blijft dus mooi schoon en hoeft zelden gereinigd te worden.

De beste Jacobus 6 houtkachel aanbieding ontvangen?

Gebruiksvriendelijk is de Jacobus 6 kachel zeker. De luchttoevoer is bijvoorbeeld eenvoudig met 1 hand te bedienen. De 5 standen waarmee u de luchttoevoer doseert garanderen een gecontroleerde ontbranding. Zo bent u verzekerd van een efficiënte verbranding en bovendien een uitstekend regelbare warmteafgifte. Dit maakt de Jacobus 6 houtkachel perfect voor situaties waarin comfort en gezelligheid belangrijker zijn dan een hoge warmteopbrengst. De Jacobus 6 is geschikt voor hardere houtsoorten zoals meranti of natuurlijk eikenhout. De Jacobus 6 houtkachel is een alleskunner, een robuuste houthaard die zorgt dat u het uiterste haalt uit uw brandhout. De Jacobus 6 kachel heeft een vermogen van 3.5 tot 7kW. Dit vermogen maakt hem uitstekend geschikt om ruimtes te verwarmen tot circa 120m3. De Jacobus 6 kachel kan worden aangesloten op een luchttoevoer van buiten. Dit maakt hem erg geschikt voor moderne goed geïsoleerde woningen waarbij de interne luchtdoorstroming te gering is.

Jacobus 6 houtkachel basic, beton, kook of toch liever doorkijk?

De Jacobus 6 kachel is naast de basisversie verkrijgbaar in drie speciale versies. Vindt u de warmteopbrengst het belangrijkste? Misschien is de Jacobus Beton wel precies wat u zoekt. De beton versie past zowel bij een klassiek als een modern interieur en heeft door het gebruikte beton opmerkelijke kwaliteiten. Het speciale beton houdt warmte enorm lang vast waardoor deze versie een langdurige constante warmteafgifte verzekerd. Zo blijft uw haard zelfs na de verbranding nog uw vertrek verwarmen. Bent u een culinaire genieter en wilt u koken en braden op uw houthaard? De Jacobus Kook heeft een luxe afwerking met 3 RVS kookpitten en een fraai afgewerkte beschermrand. Wilt u ook kunnen bakken met uw houthaard? Optioneel is er zelfs een stoof verkrijgbaar die kan worden aangesloten op het rookgasafvoerkanaal. Wilt u uw haard in het midden van uw woning plaatsen? De Jacobus Doorkijk heeft een glazen ruit aan beide zijden waardoor u van de vlammen kunt genieten vanuit vrijwel elke invalshoek.

Jacobus 6 aanbieding

Voor uw Jacobus 6 houtkachel zijn er allerlei van accessoires verkrijgbaar. Er zijn speciale laden verkrijgbaar, BBQ sets, houtbakken, koekenpannen en zelfs theepotten, maar ook asschephouders, aszuigers en een door haardwarmte aangedreven ventilator. Zo verrijkt u uw Jacobus houtkachel helemaal naar uw eigen wensen en naar uw eigen smaak. Alle accessoires zijn in dezelfde stijl als de haard uitgevoerd en van precies dezelfde kwaliteit als de Jacobus 6 haard zelf.

Jacobus 6 aanbieding. De beste vindt u bij ons

Wanneer u een gebruiksvriendelijke haard zoekt die weinig onderhoud vraagt en die garant staat voor jarenlang zorgeloos stookplezier dan stellen we u graag wat nader voor aan de Jacobus 6! Bent u benieuwd naar de andere houtkachels in het assortiment van dit Nederlandse topmerk? Via deze link verwijzen wij u graag door naar de grotere modellen van Jacobus. Wanneer u verder nog vragen heeft of wanneer u de Jacobus 6 houtkachel eens in het echt wilt zien branden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag telefonisch of in onze luxe showroom! Door ons landelijk dekkende netwerk van ervaren installateurs nemen wij graag ook de installatie op ons. Voor een heel redelijke prijs kunnen wij u geheel ontzorgen. Van inspiratie tot levering en installatie. Mogen wij uw haarddromen verwezenlijken? Graag tot ziens!

Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Jacobus
Systeem Open, Gesloten
Vermogen 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Deur Draaideur
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Aanwezig in showroom Vergelijkbaar model
Kleur Antraciet
Achterwand Keramische gele panelen
Hoogte cm 78
Breedte cm 52
Diepte cm 38
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen