Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Kal-fire

Kal-fire is in 1981 begonnen als familiebedrijf en dat is Kal-fire nog steeds. Inmiddels is Kal-fire uitgegroeid tot een groot bedrijf met een uitgebreid assortiment met vele mogelijkheden. Ondanks de groei van Kal-fire is er nooit iets van het familie-karakter verloren gegaan. Bij Kal-fire weten ze enorme betrokkenheid te combineren met een eigentijdse kijk op design en techniek. Kal-fire bestaat uit een unieke combinatie van een hoogwaardig Nederlands product, continue innovatie en een duidelijke focus.

Assortiment Kal-fire

Kal-fire heeft in haar assortiment inbouw gashaarden in allerlei stijlen en varianten. Bij Superkachels vind je de inbouw gashaarden van Kal-fire in de collectie. Er zit altijd wel een gashaard bij die bij jouw smaak en interieur past!

Kal-fire bij Superkachels

Superkachels heeft de gashaarden van Kal-fire in haar collectie opgenomen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Woon je in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze inspiratie showroom in Apeldoorn om de gashaarden van Kal-fire te bekijken!

Informatie aanvragen