Swipe to the right

Beste elektrische haard

Beste elektrische haard

Neem deel aan onze zoektocht!

Er is bijna geen product dat zo’n snelle ontwikkeling doormaakt als de elektrische sfeerhaard. Enkele grote fabrikanten hebben innovatieve ideeën in de praktijk gebracht die het begrip elektrische sfeerhaard naar een geheel nieuw niveau tillen. Dat de ontwikkeling van het elektrisch vuur stormachtig is blijkt wel uit de verscheidenheid aan technieken en innovaties. Bekende merken zoals Element4, Dimplex, Faber en Dru hebben allemaal een geheel eigen kijk op hoe een moderne elektrische sfeerhaard eruit zou moeten zien. Op verrassend veel verschillende manieren streven ze allemaal hetzelfde doel na en benaderen dit steeds en steeds dichter! Elektrische sfeerhaarden zijn geen minderwaardige zoethouder meer voor elke haardliefhebbers die echt geen houtkachel of gashaard in zijn woning kan plaatsen. En meer dan dat, de elektrische haard wordt steeds vaker gecombineerd met een prachtig meubel. Een tv meubel met elektrische haard is een van de meest populaire opstellingen geworden. En met recht, want de elektrische sfeerhaard is volwassen geworden en doet qua sfeer en uitstraling niet meer onder voor de traditionele haardsoorten! Laten we eens een selectie maken van de toppers waar iedereen het nu over heeft. Welkom in de selectieprocedure in onze zoektocht naar de beste elektrische sfeerhaard 2021!

Wat is de beste elektrische haard 2021?

Natuurlijk is die laatste uitspraak wat gevaarlijk omdat haardpuristen altijd zullen beginnen over de charme van een echte houthaard. Smaak en beleving zijn nu eenmaal subjectieve beoordelingen die voor iedereen anders zijn. Toch durven we te stellen dat de elektrische sfeerhaard een volwaardig alternatief is geworden voor het klassieke vuur. Elektrisch vuur heeft een lange weg afgelegd om op het niveau te komen waarop ze nu staan. Al sinds het begin van de jaren zeventig zijn er pogingen gedaan om de magie van een haard weer te geven met behulp van elektriciteit, maar de tijd was er toen gewoon nog niet rijp voor. Experimenten met projecties en lichtreflecties stonden nog in de kinderschoenen, de elektronica was nog niet zover destijds. Vele kinderziekten moesten er overwonnen worden en uiteindelijk was men altijd gebonden aan de beperkte mogelijkheden van de elektronische componenten destijds. Hoe anders is dit nu! Er is meer veranderd dan dat er hetzelfde is gebleven! De mogelijkheden van dit computertijdperk zijn vandaag de dag volledig doorgedrongen in de wereld van de elektrische haard. En het resultaat? Ultra realistische vuursimulaties waar u uw hand niet durft in te steken! De elektrische haard is een haard geworden die u met een gerust hart plaatst op een centrale plek in de woning onder uw tv. Deze fraaie presentatie van haard en tv wordt ook wel cinewall met elektrische haard genoemd en is een absolute topper geworden. Flamboyant Haarden laat u graag de mogelijkheden zien.

De beste elektrische haard 2021 heeft een onvoorstelbaar niveau bereikt.

De mogelijkheden en voordelen van een realistisch elektrisch vuur zijn de grote merken in de branche niet ontgaan. Grote investeringen zijn er gedaan om het echte vuur te benaderen op een manier die voorheen voor onmogelijk werd gehouden. HD videoweergaves, 3D projecties, rookillusies van verdampt water, verbluffende lichteffecten en verbijsterende LED reflecties spelen zich af op een gloeibed vol karakter en emotie. Onwerkelijk realistische houtblokken creëren een houtvuurillusie die zich maar moeilijk in woorden laat vangen. In no-time heeft de elektrische haard een niveau bereikt waar geen haardpurist zich nog voor durft te schamen! Bent u klaar voor de verwondering?

De beste elektrische haard 2021 is niet zomaar ontstaan.

Nieuwe technieken en verrassende concepten volgen elkaar in zo’n rap tempo op dat het soms moeilijk bij te houden is. Zelfs voor degenen die volop in de haardenbranche actief zijn! Een actuele update over de beste elektrische sfeerhaard 2021 leek ons daarom een erg goed idee. Even een beknopt overzicht van de meest recente en meeste gezochte modellen, zodat u weer helemaal op de hoogte bent van het allerlaatste nieuws in de wereld van de elektrische haard.

Haardvuur is emotie, karakter, smaak en stijl. Haardbeleving is intiem en persoonlijk, en is gevuld met factoren die zich per definitie moeilijk laten vangen in lijstjes en cijfers. De volgorde waarin wij onderstaande elektrische sfeerhaarden aan u voorstellen zegt daarom ook niets over de kwaliteit of beoordeling van de ene elektrische haard ten opzichte van de andere. Wat uiteindelijk de beste elektrische sfeerhaard 2021 is? De beste elektrische haard 2021 is de elektrische haard die straks in uw woning al uw haarddromen vervuld. Het is de haard die van uw huis uw thuis gaat maken, de haard waarbij u uzelf kunt zijn en waar u uzelf in kunt verliezen. De beste elektrische haard is zo persoonlijk als de beste kleding of als het beste restaurant. “Beauty is in the eye of the beholder!”.

Beste elektrische sfeerhaard 2021. Onze selectie kanshebbers op een rijtje.

Iedere elektrische sfeerhaard in onze selectie is uniek op geheel eigen wijze. Elke nominatie is verdiend en zal zijn eigen schare bewonderaars aanspreken. De beste elektrische haard 2021 voor uw situatie? Dat is iets wat wij niet voor u kunnen bepalen. Nooit eerder was de top zo ruim bezet, de concurrentie zo hevig en de zoektocht naar minpunten zo lastig! Door te inspireren en te adviseren maken wij u graag bewust van uw eigen haardwensen. Wij helpen u graag bij het verduidelijken van het beeld met daarop uw droomhaard. Laten we snel kijken naar het vuur van nu en van de toekomst. Graag stellen we u voor aan: De beste elektrische haard 2021!

De beste elektrische haard 2021: Dru Virtuo 80/3

Wanneer een bedrijf met ruim 260 jaar ervaring op haardengebied begint aan een nieuwe uitdaging, dan weet je dat ze hiervoor niet over 1 nacht ijs gaan! DRU heeft zijn sporen allang en breed verdiend in de haardenbranche. Ze maakten al houthaarden in de vorige eeuw en stonden aan de wieg van de gashaard! Qua kennis en ervaring staat Dru op eenzame hoogte in de haardenwereld. Afstappen van de productgroep die je kent en je dan storten op een markt die tot voor kort als concurrerend werd gezien vraagt naast een flinke investering veel lef. Het is namelijk niet zomaar een reputatie die Dru op het spel zette wanneer ze besloten zich te storten op de elektrische sfeerhaard. Dat Dru dit besloten heeft zegt veel over de manier zoals zij naar de toekomst kijken!

Na jarenlange research presenteert Dru vol trots zijn allereerste elektrische sfeerhaard. Graag stellen we u wat nader voor aan misschien wel de mooiste elektrische sfeerhaard 2021: de Dru Virtuo. De Dru Virtuo is een prachtige elektrische inbouwhaard die erg geschikt is om geplaatst te worden in een (tv) wandmeubel. Kiest u voor een tv wandmeubel met elektrische haard, kies dan voor de Dru Virtuo 80/3.

De beste elektrische haard 2021: Element4 Club Modore 100 E

Onder de rook van Zwolle gebeuren mooie dingen! Het enorm succesvolle Element4 heeft zich in relatief korte tijd opgewerkt tot misschien wel de bekendste speler in de wereld van het elektrische vuur! Met een duidelijke en originele visie heeft Element4 een serie elektrische haarden op de markt gezet die toonaangevend zijn in de branche! Door zich volledig te storten op de ontwikkeling van nieuwe technieken en door gebruik te maken van de meest recente applicaties heeft Element4 een elektrische sfeerhaard op de markt gezet die zijn tijd ver vooruit is. Elke elektrische sfeerhaard uit de stal van Element4 is direct herkenbaar door zijn minimalistische, tijdloze design en het onovertroffen bedieningsgemak! Achter de strakke maar tegelijkertijd vloeiende lijnen van deze elektrisch tophaard vindt u de allernieuwste technieken en de meest verbluffende opties. Laat u verrassen door deze elektrische sfeerhaard van eigen bodem. De Element4 Club Modore 100 E is een elektrische sfeerhaard waar we best een beetje trots op mogen zijn!

De beste elektrische haard 2021: Faber E-MatriX Linear 1300/400 III

Faber haarde en kachels is zo Nederlands als kaas en windmolens! Dit Friese bedrijf produceert al vele generaties haarden en kachels voor onze eigen markt en voor markten ver daarbuiten. Faber staat voor no-nonsense kwaliteit en functionaliteit. Faber is groot geworden door zijn brede assortiment houtkachels en gashaarden, maar vooral doordat ze de doelgroep begrijpen! De 5 letters van Faber staan in de haardenwereld voor ambachtelijk vakwerk en voor Hollandse ondernemerslust. Faber begrijpt dat innovaties en research aan de grondslag leggen voor succes. Bij Faber vindt u geen B-artikelen of te vroeg gelanceerde probeersels. Een product verlaat de fabriek voordat een uitvoerige testperiode volledig succesvol is afgerond. Faber heeft altijd dicht bij zijn klanten gestaan en beseft het gevaar van bedrijfsblindheid. Door intensieve contacten met de markt te onderhouden weten ze wat er speelt en welke bewegingen er aan zullen komen! Geen wonder dus dat Faber al vroeg de stormachtige groei van de elektrische haard aanvoelde komen. Als een van de eerste in de haardenindustrie zag Faber het potentieel van elektrisch vuur, lang voordat het elektrisch vuur door anderen serieus werd genomen. Faber mag dus absoluut niet ontbreken in onze zoektocht naar de beste elektrische haard 2021!

Beste elektrische haard 2021. Faber E-MatriX Linear 1300/400 III

Door eigen research, kennis en kunde heeft Faber enorm veel betekend in de ontwikkeling van de elektrische sfeerhaard. Geen ander bedrijf heeft zoveel patenten en innovaties op zijn naam staan als Faber. In elke moderne elektrische haard van vandaag de dag zijn sporen van Faber te vinden. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat Faber ervoor gezorgd heeft dat de elektrisch haard zijn huidige niveau heeft bereikt. Dat de innovatieve instelling van Faber nooit is gewijzigd blijkt wel uit de laatste generatie elektrische sfeerhaarden van dit illustere merk. De Faber E-Matrix serie is de benchmark geworden voor de elektrische sfeerhaard van nu. Graag vertellen we u meer over dit symbool van Hollande glorie. Trots presenteren wij misschien wel de beste elektrische haard 2021: Faber E-MatriX Linear 1300/400 III

Beste elektrische haard 2021: Dimplex Opti Virtual Double

Faber heeft een enorme rol gespeeld bij de ontwikkeling van de elektrische sfeerhaard. Faber zag de potentie van de elektrische sfeerhaard en doorzag al snel dat Nederland te klein was voor zijn enorme ambities. Al vroeg werd daarom een samenwerking aangegaan met GlenDimplex. Door de krachten te bundelen met dit grote Ierse concern in verwarmingstechniek werd de weg naar succes ingeslagen waar men vandaag de dag nog op voortborduurt. Door de gecombineerde krachten van deze twee giganten heeft Dimplex zijn naam definitief gevestigd in de wereld van iedereen die de elektrische haard een warm hart toedraagt. De verregaande samenwerking met Faber leidde uiteindelijk tot de overname door het Dimplex concern. Op dat moment werd de grondslag gelegt voor het succesverhaal dat uiteindelijk eindigde in onze shortlist beste elektrische 2021 .Vanwege de ijzersterke reputatie is Faber in ons land altijd een klinkende naam gebleven, maar internationaal siert de naam Dimplex nu de laatste generatie sfeerhaarden in het hogere segment. Door de enorme gebundelde ervaring van deze grootmachten is een bedrijf ontstaat dat marktbepalend en trendsettend is. Dimplex staat bekend om zijn verbluffende en unieke technieken, zijn brede assortiment en zijn uitstekende service. Dimplex weet als geen ander wat de huidige consument zoekt zonder het zelf nog te weten. Met de ultra realistische vuurimitaties en waanzinnige effecten in de Dimplex Opti V Double is Dimplex een enorme kanshebber in onze zoektocht naar de beste elektrische sfeerhaard 2021!

Beste elektrische haard 2021: Element4 Trisore 80 H E

Dat we nu de tweede elektrische sfeerhaard van Element4 aantreffen in deze shortlist zegt eigenlijk al genoeg over het enorme succes van deze haardenfabrikant uit Zwolle! Element4 introduceerde eigenhandig het internationaal geroemde ‘Dutch Design’ in zijn serie elektrische sfeerhaarden. Element4 elektrische sfeerhaarden zijn typische producten van deze tijd. Het bijzondere ontwerp is direct herkenbaar en past feilloos in de huidige woontrends. De herkenbaarheid van elke Element4 elektrische sfeerhaard is een enorme prestatie wanneer we de veelvoud aan ontworpen bekijken. Element4 denkt buiten de gebaande wegen en durft risico’s te nemen met zijn gewaagde designs. Tot nu toe hebben deze risico’s het bedrijf geen windeieren gelegd! Door anders als de anderen te durven zijn is er een hele bijzondere reeks elektrische haarden geboren. Element4 is zich bewust van zijn kracht en durft grenzen te verleggen. Qua design is Element4 de meest verrassende sfeerhaarden producent. Ze zijn niet bang om te gokken qua ontwerp, omdat ze weten dat alles in dit design ondertussen al een feilloze reputatie heeft opgebouwd. De basis en de techniek in elke Element4 haard is van absolute topkwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt en afgewerkt op het allerhoogste niveau. Zorgeloos stoken is hierdoor geen verwachting meer, maar iets waar kenners al van uit gaan wanneer een elektrische sfeerhaard de naam Element4 mag dragen! Dat Element4 met twee haarden meedingt in onze zoektocht naar de beste elektrische sfeerhaard 2021 is natuurlijk geen toeval. Met de Trisore 80 H E laten ze zien dat Element4 eenzaam aan de top staat qua design en techniek. Met trots presenteren wij misschien wel de beste elektrische sfeerhaard 2021; De Element4 Trisore 80 H E, een klasse apart, ontstaan op eigen bodem!

Peter Grijsen

Marketing

Beste elektrische haard