Swipe to the right

Wat zijn cinewall kosten en cinewall voorbeelden?

Wat zijn cinewall kosten en cinewall voorbeelden?

Bent u van plan om binnenkort een cinewall met ingebouwde haard aan te schaffen? In de zoektocht naar de perfecte oplossing komen er veel vragen op uw pad. Zoals: ‘Wat kost een cinewall’, ‘Wil ik een cinewall kant en klaar of cinewall op maat’ en ‘Wat is hét perfecte cinewall voorbeeld?’. In deze blog nemen we u mee op weg naar een perfecte cinewall met haard en bent u zeker van een goede voorbereiding. Van idee naar realisatie in 7 stappen, inclusief een cinewall voorbeeld en cinewall kosten:

1. Wat is een cinewall
2. Waarom kiezen voor een cinewall
3. De cinewall met haard kosten
- Hoe is de cinewall prijs opgebouwd
- Prijsvoorbeelden cinewall
- Keuzes die van invloed zijn op de cinewall prijs
4. De mogelijkheden van een cinewall
- Advies & hulp bij het kiezen
- Cinewall op maat of cinewall kant en klaar
5. Zelf aan de slag of cinewall laten plaatsen
6. Aandachtspunten
- Bij het ontwerp
- En de realisatie
7. Voorbeelden cinewall

Wat is een cinewall?

Een cinewall is een verzamelnaam voor verschillende opstellingen waar een haard met televisie elkaar vinden. In een cinewall met haard wordt de haard gecombineerd met de tv die erboven hangt. Het is dé oplossing wanneer u zoekt naar een geweldige thuisbioscoop, die zorgt voor luxe, sfeer en comfort. Deze opstelling, vaak een tv-wand of voorzetwand genoemd, zorgt voor een strakke en opgeruimde (woon)ruimte. Niet alleen uw tv en haard werkt u hierin netjes weg, maar ook alle kabels verdwijnen uit het zicht. Om een beter beeld te geven van de cinewall, vindt u verderop in deze blog een cinewall voorbeeld.


Cinewall voorbeeld

Waarom kiezen voor een cinewall op maat of kant en klaar?

Een televisie met geïntegreerde haard lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar steeds meer mensen zien in dat het heel goed bij elkaar past. Bij het kiezen van een cinewall met haard zijn uw persoonlijke wensen en voorkeuren een belangrijke factor. Wanneer u kiest voor een cinewall, presenteert u uw tv op een prachtige én praktische manier. Veel ruimte heeft u niet nodig. Dit betekent dat een cinewall voor iedereen en voor elke ruimte een geschikte oplossing is. Een cinewall kan namelijk zorgen voor extra opbergruimte. Naast de tv met haard, is er namelijk ook plaats voor opbergruimtes zoals open vakken, lades of kasten. U kunt een cinewall laten maken bij Flamboyant haarden. We geven u hieronder een overzicht van de kosten voor een cinewall op maat en de cinewall kant en klaar.

De cinewall met haard kosten

Wat is de prijs van een cinewall? Deze vraag is niet in één zin te beantwoorden. Dit komt doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Het is dus belangrijk om te bepalen wat u wilt, waar uw cinewall aan moet voldoen en wat er écht in moet zitten.

Hoe is de prijs opgebouwd?

De prijs voor een cinewall is opgebouwd uit verschillende elementen. Per situatie kan de prijs sterk verschillen. Dit komt doordat elke woning bijna uniek is. Bij de cinewall prijs van moet u niet alleen denken aan de aanschafprijs van een elektrische- of gashaard, maar ook de bijkomende kosten. Denk aan de gewenste afwerking en het afvoermateriaal. Wilt u de cinewall laten plaatsen door een deskundige installateur? Vergeet dan ook de arbeidskosten niet in de cinewall prijs. In een handig overzicht hierna laten we zien welke onderdelen met het aanschaffen van een cinewall te maken hebben:


Wat kost een cinewall incl. prijsvoorbeelden

Om een nog beter en realistisch antwoord te krijgen op de vraag ‘Wat kost een cinewall?’, hebben wij voor u een aantal richtprijzen opgesteld.


Uitgangspunten tabel:
*Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant. Neem voor de beste prijs contact op.
** Onbehandeld voor schilderen, behangen of stucen.
*** Richtprijs, dit kan per situatie verschillen.

Offerte aanvragen voor een cinewall

Keuzes die de cinewall prijs beïnvloeden

Uiteraard speelt de grootte van de cinewall een belangrijke rol in de prijs. Maar dit is niet alles. Veel cinewall opstellingen doen op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, maar krijgen toch heel verschillende prijzen. Wat is het verschil? Het verschil zet hem in de details. Denk aan de materialen voor de afwerking, het type haard, de afmetingen, de ruimte voor bijvoorbeeld een soundbar en LED-spotjes en desgewenst wat opbergruimte. Bij het zoeken naar een nieuwe cinewall, komt u voor veel keuzes te staan die een positieve of negatieve invloed hebben op de uiteindelijke prijs. U zult merken dat er, door verstandige keuzes te maken, voor elk budget de juiste cinewall met haard is. Denk bijvoorbeeld aan:

1. Afwerkingsmogelijkheden:
- Onbehandeld voor verven of stucen of in een volledig hout, leder of marmerlook.
2. Grootte van de cinewall:
- Dit kan al klein en simpel zijn, maar ook een hele lege wand in huis vullen.
3. Type haard:
- Een elektrische haard is overal mogelijk, voor een gashaard moet u rekening houden met benodigde gasaansluiting.
4. Extra opties:
- Zoals lades, vakkenkasten, led-verlichting of een soundbar.
5. Zelf doen of laten doen:
- De kosten zullen hoger uitpakken wanneer u de hulp van onze gecertificeerde monteur ingeschakeld.

De mogelijkheden van een cinewall op maat

Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie cinewall opstelling voor u. Een opstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw haard in te bouwen of te combineren met een cinewall. Onze adviseurs laten u graag talloze manieren zien van wat er zoal kan om uw haard fraai te presenteren. Een cinewall kant en klaar en een cinewall op maat behoren beiden tot de mogelijkheden.

Aandachtspunten bij het ontwerp

Tv-positie is leidend Afmeting van de haard Hoogte tot aan plafond Hoeveelheid opbergruimte

Advies en hulp bij het kiezen

Wij begrijpen heel goed dat u, voordat u overgaat tot de aanschaf van een prachtige cinewall, op zoek gaat naar een betrouwbare partij. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven een persoonlijk advies op maat. Bij Flamboyant Haarden nemen wij uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en laten u zien wat mogelijk is. Een cinewall laten maken? Wij kunnen ons advies eventueel verwerken in een mooie 3D tekening of schets. Wij zetten alle mogelijkheden op een rij, met altijd een duidelijk en gespecificeerd overzicht van cinewall kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze cinewall met haard wordt compleet geleverd en desgewenst geplaatst door ons landelijke installatieteam.

Offerte aanvragen voor een cinewall

Cinewall op maat of cinewall kant en klaar

De cinewall kosten variëren sterk. U kunt een cinewall kant en klaar kopen of een cinewall laten maken. Natuurlijk zijn er prachtige cinewalls kant en klaar leverbaar, maar het vinden van de juiste oplossing is niet altijd even eenvoudig. Op de vraag: ‘Wat is dan de beste keuze: een kant en klare cinewall of een cinewall op maat?’ is geen eenduidig antwoord te geven. Zoals eerder al geschreven, is het van heel veel factoren afhankelijk welke oplossing het beste past. Daarom geven we informatie over de verschillen en welke voor- en nadelen daarbij komen kijken.

Onder een cinewall kant en klaar verstaan we een opstelling die eerder als standaard is ontworpen. De maten staan vaak vast en de opstelling dient op een bepaalde manier geplaatst te worden. In tegenstelling tot standaard wordt maatwerk ingezet om het helemaal naar eigen wens samen te stellen en naadloos te laten integreren met andere delen van uw kamer en interieur. Samen kijken we naar de beste cinewall op maat.

Hieronder vindt u een overzicht van de voor- en nadelen van een cinewall kant en klaar en een cinewall op maat.

Zelf aan de slag of cinewall laten plaatsen?

Overweegt u een cinewall te kopen en staat u te trappelen om zelf aan de slag te gaan? Het is mogelijk om een cinewall zelf te maken, maar daarvoor moet u zelf wel handig zijn en zijn een paar helpende handjes benodigd. Wilt u zeker weten dat de opstelling technisch goed in elkaar zit? Dan is het misschien beter om het ontwerp, uittekenen en plaatsen over te laten aan een professional. Zowel het zelf doen als een cinewall laten plaatsen door een monteur van Flamboyant Haarden brengt voor- en nadelen met zich mee. In het kort:

Zelf doen:
Kostenplaatje is lager
Alles in eigen beheer
- Onvoorzien werk is een grote stressfactor
- Afhankelijk van eigen kennis, ervaring en gereedschap

Aandachtspunten bij cinewall laten plaatsen

Stroompunt binnen 1,5 m (elektrisch) In verstek zagen Waterpas geplaatst Gasleiding aanwezig en brandwerend (gas)


Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u de klus zou willen uitbesteden. Onderstaande voordelen zijn op basis van onze diensten en ervaringen die wij bij Flamboyant Haarden leveren. Wij spreken uiteraard niet voor andere leveranciers.

De juiste middelen en mensen
Veiligheid gewaarborgd
Eén aanspreekpunt van ontwerp tot plaatsing
- Totale cinewall kosten zullen hoger zijn

Laat u inspireren door cinewall voorbeelden

Soms is het handig om alvast wat cinewall voorbeelden te bekijken. Zo kunt u inspiratie opdoen voor een cinewall op maat. Bij onze prachtige interieurconcepten krijgt u ook alvast een goede indruk van de mogelijkheden. Wij hebben een aanbod cinewalls met elektrische haard en met gashaard. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Vergeet niet om het cinewall voorbeeld dat u mooi vindt, te laten zien aan een adviseur.


Ons aanbod cinewall met haard


Voorbeelden cinewall

Cinewall voorbeeld

Cinewall kosten

Cinewall kant en klaar

Cinewall op maat

Cinewall voorbeelden

Voorbeeld cinewall

Cinewall met haard kosten

Kant en klare cinewall

Prijs cinewall

Wat kost een cinewall

Cinewall laten makenNiek Meijer

Marketing

Wij zetten de kosten van een cinewall voor u op een rijtje. Ontdek alle mogelijkheden.