Maatwerk

Iedere haardbezitter zal het beamen, een haard heeft iets persoonlijks en intiems. Misschien komt het omdat een haard vanzelf het middelpunt wordt in elke woonkamer? Of misschien komt het omdat uw haard ervoor zorgt dat uw huis aanvoelt als uw thuis? Iedere liefhebber zal beamen dat een haard meer kan zijn dan alleen het stralende middelpunt. Een haard neemt een prominente plaats in en weet de aandacht op zich te vestigen. Wij begrijpen dus heel goed dat u niet zomaar een haard aanschaft. Een haard op maat is een investering die zich in vele jaren terugverdiend. Heel begrijpelijk dus dat de keuze voor de juiste haard niet over 1 nacht ijs gaat!

Kachel op maat

Juist omdat een haard zo intensief wordt beleefd is het moeilijk om een haard te vinden die precies aansluit bij uw wensen en bij uw woonstijl. De mogelijkheden zijn zo enorm groot dat het niet vreemd is dat uw droomhaard niet uit voorraad wordt geleverd. Juist omdat haardbeleving zo uniek en persoonlijk is begrijpen wij heel goed dat uw haardwensen ook uniek zijn. Een haard op maat maken is hierdoor voor ons al behoorlijk standaard. Wij begrijpen dat massawerk de lading niet dekt en dat alleen maatwerk uw droom haard op kan opleveren. Bij ons bent u geen nummer en uw haard op maat is dit dan ook absoluut niet! Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren, en stellen de juiste vragen. Alleen dan kunnen wij uw haard op maat leveren, precies zoals u hem nu voorstelt.

kachel op maat

Open haard op maat

Of u nu een vrijstaande haard op maat wilt bestellen of juist een ingebouwde kachel op maat wenst, Flamboyant is de betrouwbare partner bij al uw haardambities. Met ruim 10 jaar ervaring mogen wij ons deskundig noemen, dit wordt door onze klanten beaamt en beloont met een hoge waardering op diverse reviewsites. Wij leveren maatwerk voor de meest uiteenlopende concepten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een open haard op maat, ingebouwd in een fraai haardmeubel? Of gaat uw voorkeur uit naar een kachel op maat, geplaatst op een plateau of in een fraaie schouw? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de juiste haard op maat kan altijd werkelijkheid worden!

Haard op maat

haard op maatAls haardenspecialist zijn wij meer dan enkel uw haardenleverancier. Wij zijn het antwoord op al uw haardvragen. Op onze site vindt u vele voorbeelden van haarden en kachels op maat gemaakt naar persoonlijke wensen. De voorbeelden dienen dan ook vooral als inspiratie om u enig idee te geven over de vele, vele mogelijkheden. 

Mogen wij uw haard op maat leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren en deskundige adviseurs staan u graag ter woord per mail of telefoon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

  • Digitaal advies op afstand is mogelijk van Ma - Za.

  • U kunt een afspraak plannen tussen 08:00 en 17:00.

* Vereiste velden

Offerte aanvragen