Onze merken

Houtkachel merken

Een houtkachel zorgt voor een unieke sfeer in de woonkamer. Het knapperend vuurtje, de heerlijke houtgeur en de aangename warmte. Wie wil dat nou niet? In ons assortiment vind je verschillende kwalitatieve merken op het gebied van houtkachels. Barbas staat bijvoorbeeld bekend om zijn vrijstaande kachels en inzethaarden. Terwijl Spartherm voornamelijk liftdeurhaarden op de markt heeft gebracht. Of ga je liever voor een speksteenkachel waarmee je de warmte nog langer behoudt? Genoeg keuze voor jouw woonsituatie. Wij zijn officieel erkend dealer van de volgende merken:

   

Gashaard merken

Maar Flamboyant Haarden levert ook een ruim aanbod aan gashaarden merken. Met een gashaard hoef je niet meer te slepen met houtblokken, maar simpelweg de afstandsbediening gebruiken. Ideaal wanneer je veel waarde hecht aan gebruiksvriendelijkheid. Dankzij ons ruime assortiment heb je voldoende keus uit kwalitatieve gashaarden. Denk eens aan het merk Faber. Een kwalitatief merk die bekend staat om zijn prachtige inbouwhaarden, van tweezijdige gashaarden tot roomdividers. Maar ook Bellfires heeft een sterke reputatie opgebouwd. Zij hebben een breed aanbod aan inbouwhaarden en inzethaarden ontwikkeld, geschikt voor iedere woonsituatie. Of zoek je een haard zonder een storende omlijsting? Dan zijn de merken Element4 en Helex wat voor jou. Kortom, iedere gashaardenmerk zorgt voor een unieke en bijzondere ervaring. Wij zijn officieel erkend dealer van de volgende merken:

 

Elektrische haarden merken

Het voornaamste voordeel van een elektrische haard is het plaatsingsgemak. Het enige wat je nodig hebt is een mooie plek en een stopcontact. Plug de stekker simpelweg in het contact en de haard laat direct een prachtig vuurbeeld zien. En aangezien de haarden weinig tot geen warmte afgeven, zijn de plaatsingsmogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld aan een plaatsing in de woonkamer, badkamer of zelfs de slaapkamer. Op het gebied van elektrische haarden is Faber dé marktleider. Zij zijn al jaren gespecialiceerd in de productie van kwalitatieve modellen, van vrijstaande kachels tot inbouwhaarden. Wij zijn officieel erkend dealer van de volgende merken:

 

Overige haarden merken

Naast bovenstaande haarden leveren wij ook deze overige merken. Heeft u interesse of heeft u gewoon vragen? Neem gerust contact met ons op!