Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden is het antwoord op al uw haard gerelateerde vragen. De plek waar u terecht kunt voor eerlijk advies en inspiratie. Centraal gelegen in het mooie Apeldoorn vindt u onze luxe showroom waar diverse haard opstellingen brandend staan opgesteld. Ons ruime assortiment top haarden bevat alle gerenommeerde merken en populaire types.

Deskundig en eerlijk advies
Bij Flamboyant Haarden krijgt u het beste advies en dat altijd voor eerlijke en transparante prijzen. Ons zeer gemotiveerde en deskundige team staat u graag met raad en daad terzijde en gaat samen met u op zoek naar uw ideale droomhaard. Wij luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren, en stellen de juiste vragen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij nemen uw woongenot serieus en bieden zoveel meer. Onze deskundige adviseurs, met passie voor het vak, denken buiten de gebaande paden en leveren altijd maatwerk waar nodig.

Bij Flamboyant Haarden in Apeldoorn vindt u als haarden liefhebbber alles onder één dak, van inspiratie tot het moment van installatie, wij verzorgen graag het gehele traject.

✓ Persoonlijke aanpak, snel schakelen en korte lijnen
✓ Uw haard project in vertrouwde handen
✓ Inspiratie en advies op gebied van haarden en kachels
✓ Originele ideeën en deskundig advies

Uitgebreid assortiment
Of uw interieur nu vraagt om een fraaie gashaard, een klassieke houtkachel of een moderne elektrische haard. Het antwoord is altijd Flamboyant Haarden. Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. Wij verkopen niet alleen de haard, er komt veel meer bij kijken. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen. Door onze altijd scherpe combideals weet u bij ons direct waar u aan toe bent. Flamboyant Haarden helpt u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maakt desgewenst een prachtig 3D-ontwerp om een goed beeld te krijgen van uw droomhaard. Nadat u een keuze hebt gemaakt, kan één van onze ervaren installateurs de haard of kachel bij u installeren.

Bezoek onze showroomEen complete haardopstelling
Naast het ruime aanbod haarden en kachels vindt u bij ons allerlei verrassende en originele interieurconcepten. Een traditioneel haardmeubel of een fraaie tv met haard combinatie? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw haard in te bouwen of te combineren met een hoogwaardig meubel. Onze interieurconcepten laten talloze manieren zien om uw haard met meubel fraai te presenteren. Wij vertellen u graag meer.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Maatwerk, van wens naar werkelijkheid
Flamboyant Haarden levert maatwerk voor de meest uiteenlopende concepten. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden waardoor uw haardopstelling een echte eyecatcher wordt in uw eigen (woon)kamer. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de juiste haard kan altijd werkelijkheid worden.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden

✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn