Pelletkachels

Ben jij milieubewust en wil je een haard of kachel die bij jouw bewuste levensstijl past? Dan is de pelletkachel iets voor jou. Doordat de pelletkachel zelf de verbranding van de brandstof regelt, wordt bijna al de brandstof gebruikt en haalt de pelletkachel een rendement van 90%. De pelletkachel heeft een ventilator die de warmte de kamer in blaast. Hierdoor wordt de kamer veel efficiënter verwarmd dan bij een hout- of gaskachel. De pelletkachel heeft een thermostaat en daarmee regel je zelf de warmte in jouw ruimte. Nog handiger is dat je de pelletkachel een timer heeft, zo kan je de kachel van te voren instellen. Dat wordt lekker warm thuiskomen!

Pelletkachels

Milieubewust pelletkachel

De brandstof die de pelletkachel gebruikt zijn houtpellets wat kleine staafjes hout zijn die worden sa-mengeperst. Ze worden gemaakt van zaagsel en schoon afvalhout uit de houtindustrie. Hier wordt niets aan toegevoegd. Dit maakt dat de pelletkachel een milieubewuste keuze is, maar daarnaast heeft de pelletkachel ook een laag vochtgehalte, slechts 0,5% as en een CO2-neutrale verbranding.

Merken pelletkachel

Flamboyant is erkend dealer van o.a. de merken: Italiana Camini, Edilkamin, K-stove. Kom naar de showroom van Flamboyant Haarden in Apeldoorn en laat je adviseren over de pelletkachel. Voor vragen mag je altijd bellen naar: 055-7820410 of mailen naar info@flamboyanthaarden.nl..

Offerte aanvragen