Dru Metro 100XT/3 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru Metro 100XT/3
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 7.017 Complete deal vanaf: € 6.075

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Dru Metro 100XT/3

Driezijdige inbouw gashaard

De Dru Metro 100 XT/3 Eco Wave is een driezijdige inbouw gashaard die ideaal past in een modern en strak interieur. De gashaard is namelijk voorzien van een breed vuurbeeld en een strakke afwerking. Doordat de Metro 100 XT/3 Eco Wave is voorzien van drie zijden glas, kunt u vanaf elke hoek genieten van het vlammenspel. De driezijdige gashaard van het merk Dru is uitgerust met vele gemakken en helemaal in te richten naar uw stijl. Zo kunt u met de afstandsbediening de gashaard in 15 verschillende standen zetten en daarnaast ook de Eco Wave stand activeren.

Eco Wave stand

De Eco Wave stand is een spaarstand. Door deze spaarstand kunt u maar liefst 30 % op uw energieverbruik besparen. Bij het activeren van Eco Wave stand wordt er een golf (wave) gemaakt in het vermogen. Door die golf is het vlammenspel, net als in echt vuur, een vlammenspel die omhoog en omlaag gaat. Omdat de gashaard niet op vol vermogen brandt, bespaart u dus op uw energieverbruik. Een erg duurzame oplossing waarbij de sfeer blijft!

Technische specificaties

De Dru Metro 100 XT/3 Eco Wave heeft een vermogen van  4 tot 9 kW. Door zijn brede vermogen is de gashaard geschikt voor vele woningen. De driezijdige gashaard is voorzien van energielabel B en heeft een rendement van 83%. De afmetingen voor het inbouwen zijn 114,5 cm breed, 79,2 cm hoog en 489,3 cm diep. De Dru Metro 100 XT/3 Eco Wave is zowel voor aardgas als propaan leverbaar.

De Dru Metro 100 XT/3 wordt standaard geleverd met:

  • Aardgas of Propaan
  • Houtblokken set, witte Carrara stenen of antraciet glas
  • Zwart gladde achterwand
  • Gepolijst glas
  • Afstandsbediening

Opties Dru Metro 100 XT/3

Propaan

Propaan is een brandstof die steeds vaker wordt gebruikt bij een gashaard. Dit omdat steeds meer woningen gasloos worden opgeleverd. Propaan is een duurzame brandstof die opgeslagen is in flessen en die opgeruimd dient te worden in een ventilerende ruimte. Hierdoor hoeft u geen gasnetwerk te hebben in uw woning. Een slimme en duurzame oplossing!

Wifi communicatie module

Een erg handige accessoire bij de Dru Metro 100 XT/3 is de wifi communicatie module. Hiermee kunt u met uw smartphone of tablet de gashaard bedienen. Zo kunt u vanaf de bank de gashaard helemaal naar uw wens instellen.

Ceraglass achterwand

Om een nog beter vuurbeeld te krijgen, kunt u ook kiezen voor een Ceraglass achterwand. Het Ceraglass zorgt voor een spiegelend effect en hierdoor is het vlambeeld nog levendiger. Daarnaast heeft Ceraglass een zeer moderne uitstraling.

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Energielabel B Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vermogen 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 80% tot 85%
Breedte ruit 100 cm tot 120 cm
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet, Zwart
Afstandsbediening Ja
Aanwezig in showroom Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 183 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen