Dimplex Opti-V Double - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dimplex Opti-V Double
  • Behang/sausklare ombouw
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 5.544 Complete deal vanaf: € 4.495

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Dimplex Opti-V Double

Meer dan een stopcontact hoeft de Dimplex Opti Virtual double niet te vragen. Een beetje stroom is alles wat de Dimplex Opti Virtual Double nodig heeft te beginnen met zijn optische betovering! De Dimplex opti virtual double laat zien waarom Dimplex op eenzame hoogte staat wanneer we het hebben over elektrische sfeerhaarden. De weergaloze projectietechnieken die in deze bijzondere sfeerhaard verwerkt zijn zorgen voor een adembenemend schouwspel dat zijn gelijke niet kent. Verras uw vrienden en familie met dit wonder van hedendaagse projectietechniek. De Opti V double geeft een welhaast onwerkelijk weergave die nauwelijks onderdoet voor echt vuur. Zie hoe de vlammen tussen de houtblokken sijpelen, ervaar hoe realistisch de wegspringende vonken zijn, hoor het geknisper van echt brandhout en merk hoe de houtblokken in een natuurlijke gloed worden gedompeld. Dimplex legt de lat hoog voor elektrisch vuur. Bent u klaar voor verwondering?

Dimplex opti virtual double of Faber opti virtual double?

Of u nu de Dimplex opti virtual double bedoeld of de Faber opti virtual double, we hebben het allemaal over dezelfde haard. Vanwaar dan deze naamsverwarring? De grondbeginselen van de opti virtual techniek zijn gelegd door het Nederlandse Faber, al jaren een vaste waarde in de haardenindustrie. Als innovatief bedrijf heeft Faber vele patenten op zijn naam mogen schrijven, de opti virtual techniek is er daar 1 van. De Faber opti virtual double hoorde tot de eerste haarden waarin de geruchtmakende opti virtual techniek is verwerkt. Faber wist internationale aandacht op zich te vestigen met dit vooruitstrevende concept, zoveel zelfs dat er grote belangstelling kwam van Dimplex de grootste speler op de elektronische sfeerhaardenmarkt. Toen het grote Dimplex Faber overnam veranderde de naam van deze haard dan ook al snel van Faber opti virtual double naar Dimplex opti virtual double.

Dimplex opti virtual double, Een houtvuurillusie in de meest brede zin van het woord.

Dimplex is al geruime tijd toonaangevend wanneer het om elektrisch vuur gaat. De succesvolle Opti- Opti Virtual techniek heeft Dimplex definitief op de kaart gezet. Maar hoe werkt deze revolutionaire techniek nu eigenlijk? Dimplex Opti Virtual double is een techniek die is gebaseerd is op Pepper’s Ghost, een projectietechniek die veel gebruikt wordt op het toneel als special effect. Met deze techniek wordt een beeld gecreëerd onder een bepaalde hoek op een plaat of doek geprojecteerd. Deze verbluffende projectie zorgt voor een levendig fluctuerend beeld dat erg natuurlijk oogt. Het geeft een erg ruimtelijk beeld dat snel kan wisselen. Hierdoor volgt een Opti Virtual haard de natuurlijke schakeringen die u normaal alleen bij een echt vuur verwacht. Het vuurbeeld dat door deze projectietechniek ontstaat is levensecht en doet niet onder voor een klassiek vuur. Maar de schoonheid van de Dimplex Opti Virtual double zit hem niet alleen in de projectietechniek!

Dimplex Opti Virtual Double kopen.

Elektrische haarden zijn bezig aan een onstuitbare opmars. Niet alleen bij consumenten thuis zien we deze groei bijzondere vormen aannemen, ook steeds meer kantoorruimtes en horecagelegenheden leren de kracht van deze opvallende eyecatcher kennen. Niet zo vreemd ook wanneer we kijken naar de voordelen die elektrisch vuur te bieden heeft. De Dimplex Opti V double vraagt bijvoorbeeld nauwelijks onderhoud, er is geen verbranding en daardoor geen roet en bovendien geen ongewenste warmteontwikkeling. Dit maakt de Dimplex Opti V Double veilig en betrouwbaar en daardoor bijzonder geschikt voor publieke presentaties waarbij niet altijd toezicht kan worden gehouden. De Dimplex Opti Virtual Double wordt daarom veel gebruikt bij presentaties in horeca, in restaurants, in museums of in kantoor- of winkelpanden. Omdat de Opti V Double onderhoudsvrij is en niet meer nodig heeft dan een stopcontact is het de ideale sfeerhaard voor zulke situaties.

Dimplex Opti V Double en de kracht van projectie.

Vroeger waren elektrische haarden overduidelijk nep en kwamen ze niet in de buurt bij een echt houtvuur. Vaak waren het duidelijk kunstmatige vlammen die een halfslachtige poging deden om te lijken op de vlammen zoals we die van een echt houtvuur kennen. Maar wat is er sindsdien een hoop veranderd! De projectietechnieken in de Opti V double zijn van een dermate hoog niveau dat de meesten van ons de handen niet in dit kunstmatige vuur zouden durven steken. De vlammen lijken zo echt en het gloeibed zo realistisch dat de meesten van ons automatisch warmte verwachten. Dit is bij de Opti V Double echter niet het geval. Er is geen verwarmingselement aanwezig waardoor de temperatuur van deze sfeerhaard altijd binnen acceptabele normen blijft. Groot voordeel hiervan is het minimale stroomverbruik, de energiekosten blijven voor dit model dan ook binnen alle perken. U krijgt dus de gehele haardervaring zonder alle randvoorwaarden, een levensecht haardvuur dat direct begint te leven vanaf het moment dat u de knop van de afstandsbediening beroerd!

Dimplex Opti V double, zo echt als imitatie zijn kan.

Dimplex Opti Virtual projecteert geen vast vlampatroon in uw haard, het volgt de natuurlijk tred van een echt vuur, inclusief wegspringende vonken en plotse oplaaimomenten. Optioneel kunt u er daarnaast ook nog voor kiezen om de geluidsmodule in de Dimplex opti V te gebruiken. Deze geluidsmodule maakt de haardbeleving1 nog intenser met het realistische geluid dat u normaal bij een houtvuur verwacht. Met Dimplex Opti virtual double kiest u voor een elektrische sfeerhaard met het best gelijkende vuurbeeld op dit markt. U ziet de levensechte vlammen het houtblok verteren in ongekende ultra HD kwaliteit! Omdat er gebruik wordt gemaakt van opnames van echte vlammen is het verschil tussen echt en nep nog nooit zo vaag geweest als nu!

Dimplex Opti V double

Een Opti Virtual haard is vrijwel onderhoudsvrij en vraagt geen waterreservoir. Het is een veilige en betrouwbare vuurillusie die heel geschikt is voor ruimtes waarin geen of weinig toezicht mogelijk is. Vanwege de geringe warmteontwikkeling lenen opti virtual haarden zich ook prima in combinatie met een haardmeubel of gepresenteerd in een muur of wand. De Dimplex opti virtual techniek is verkrijgbaar in modellen die geschikt zijn als inbouwhaard, maar ook in enkele vrijstaande modellen. Graag laten wij u zien waarom de Opti V double techniek zo goed is ontvangen wereldwijd! Wanneer u een Dimplex Opti Virtual Double aanschaft bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waarmee u vele jaren plezier kunt beleven. Dimplex geeft standaard 2 jaar garantie op zijn toestellen, en mocht er toch iets zijn met uw Dimplex haard, dan wordt dit snel opgelost. Dimplex heeft namelijk een eigen servicedienst die bij u langskomt op het moment dat u niet tevreden bent.

Denkt u eraan om een Dimplex Opti V double aan te schaffen?

Bent u benieuwd geworden naar dit fraaie stukje techniek van eigen bodem? Nee dan gerust even contact met ons op voor een nadere kennismaking. In onze showroom kunt u geheel vrijblijvend het Dimplex Opti Virtual effect met eigen ogen aanschouwen. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze bijzondere techniek waar we ongetwijfeld nog meer van gaan horen. Mogen we u wat meer vertellen over deze verbluffende projectietechniek? De koffie staat klaar!

Haard soort Elektrisch
Brandstof Elektriciteit
Model Inbouw
Merk Dimplex
Systeem Opti-Virtual
Houtset Ja/optioneel
Met ruit Ja
Breedte ruit 120 cm tot 140 cm
Branderdecoratie Houtset
Afstandsbediening Ja
Breedte cm 136.2 cm
Hoogte cm 44.5 cm
Diepte cm 33.5 cm
Kleur Zwart
Garantie 24 maanden
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 188 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen