In verband met Covid-19 is onze showroom geslotenWelkom in onze online showroom
Ook in deze periode staan wij klaar om u gratis advies te geven over uw (toekomstige) haard. Heeft u vragen over een haard die u op onze website heeft gezien? Of wilt u advies van één van onze specialisten? Maak op deze pagina dan een afspraak met een adviseur via onze online showroom! Zo ontvangt u persoonlijk haardadvies 'op afstand' d.m.v. videobellen!

Maak nu een afspraak:

  • Digitaal advies op afstand is mogelijk van Ma - Za.

  • U kunt een afspraak plannen tussen 08:00 en 17:00.

* Vereiste velden

Persoonlijk geholpen, ook op afstand d.m.v. videobellen
Een haard is geen product dat u zomaar aanschaft. Er is veel keuze en de keuze wordt lastiger als u de haarden niet van dichtbij kunt bekijken. Een persoonlijk gesprek in onze showroom in Apeldoorn is in deze tijd helaas niet mogelijk. Toch willen we u – ook op afstand – graag persoonlijk adviseren. U kunt er nu voor kiezen om een videogesprek aan te gaan met een verkoopadviseur. Via dit gesprek geven wij u een virtuele rondleiding in onze showroom en geven wij persoonlijk haardadvies. Zo krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn om een gashaard, houtkachel of elektrische haard te plaatsen in uw woning.

We vertellen graag meer over de details en verschillen tussen de haarden. Zoals u heeft gezien hebben wij een breed assortiment. Daarnaast zijn we dealer van de meest bekende merken, zodat wij u in al uw behoeften kunnen voorzien. Tijdens het videogesprek geven we u dan ook advies over welke haard het beste bij uw wensen past. 

Door middel van een videogesprek maken wij het mogelijk om onze showroom vanuit huis te bekijken. Wij zetten de haarden alvast aan, u hoeft alleen nog maar voor uw koffie te zorgen!

showroom gashaard Apeldoorn

Wilt u online contact met een adviseur? Dien uw verzoek dan via onderstaand formulier in en bepaal zelf uw voorkeursdag- en tijd.

  • Digitaal advies op afstand is mogelijk van Ma - Za.

  • U kunt een afspraak plannen tussen 08:00 en 17:00.

* Vereiste velden