Welkom bij Flamboyant Haarden!

Dé haardenspecialist met passie voor het vak!

Attentie: Momenteel is het erg druk in onze showroom

Om op verantwoordde manier de corona maatregelen te kunnen toepassen willen wij u vragen om op afspraak onze showroom te bezoeken. Bedankt voor uw begrip!

Wij nodigen u van harte uit in onze luxe showroom, handig centraal gelegen in Apeldoorn Bij ons vindt u het grootste aanbod haarden & kachels, van alle gerenommeerde merken. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houtkachel, een speciale gashaard of een moderne elektrische haard, bij ons vindt u de allerlaatste modellen tegen bijzonder gunstige prijzen! Naast onze ruime collectie sfeerhaarden voeren wij ook CV haarden en pellet kachels van diverse vooraanstaande leveranciers. Zoekt u deskundige hulp bij het realiseren van uw droomhaard? Flamboyant Haarden gaat graag de uitdaging aan! Want geen zoektocht is compleet zonder u bij Flamboyant bent geweest!

Als enthousiaste haardenliefhebbers begrijpen wij uw passie voor het vuur en de vlammen. Onze adviseurs weten waar ze het over hebben, we staan u graag met raad en daad terzijde. Wij zijn meer dan enkel en alleen uw haardenleverancier. Wij ontzorgen u graag het gehele traject. Wij zijn er voor al uw haardambities. Wij zijn uw aanspreekpunt, van inspiratie tot aan installatie. Ons team ervaren installateurs werkt door geheel Nederland. Wanneer u voor Flamboyant kiest, dan kiest u voor deskundig en betrouw advies, voor eerlijke prijzen en een uitstekende service. Naast haarden en kachels vindt u in onze showroom diverse inspirerende interieurconcepten met de haard als het stralende middelpunt. Zoekt u een exclusieve schouw? Een authentiek koloniaal haardmeubel? Of misschien wel naar een trendy tv meubel met een fantastische haard? Dan stelt Flamboyant haarden u niet teleur! Mogen wij ons wat nader aan u voorstellen?

Corona maatregelen 
Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor uw en onze veiligheid hanteren wij de volgende regels bij een bezoek aan onze showroom:

  • Indien u twijfelt over uw gezondheid vragen wij om van uw bezoek af te zien.
  • Direct bij de entree vragen wij u uw handen te desinfecteren.
  • Wij houden anderhalve meter afstand.

Showroomadres
Flamboyant Haarden
Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
055-7820410
Stuur een e-mail
K.v.K. nr.: 64542521
B.T.W. nr.: NL855711383B01
Openingstijden
Zondag   Gesloten
Maandag   08:00 - 17:00
Dinsdag   08:00 - 17:00
Woensdag   08:00 - 17:00
Donderdag   08:00 - 17:00
Vrijdag   08:00 - 17:00
Zaterdag   09:00 - 16:00