Welkom bij Flamboyant Haarden!

Dé haardenspecialist met passie voor het vak!

Wij nodigen u van harte uit in onze luxe showroom, handig centraal gelegen in Apeldoorn Bij ons vindt u het grootste aanbod haarden & kachels, van alle gerenommeerde merken. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houtkachel, een speciale gashaard of een moderne elektrische haard, bij ons vindt u de allerlaatste modellen tegen bijzonder gunstige prijzen! Naast onze ruime collectie sfeerhaarden voeren wij ook CV haarden en pellet kachels van diverse vooraanstaande leveranciers. Zoekt u deskundige hulp bij het realiseren van uw droomhaard? Flamboyant Haarden gaat graag de uitdaging aan! Want geen zoektocht is compleet zonder u bij Flamboyant bent geweest!

Als enthousiaste haardenliefhebbers begrijpen wij uw passie voor het vuur en de vlammen. Onze adviseurs weten waar ze het over hebben, we staan u graag met raad en daad terzijde. Wij zijn meer dan enkel en alleen uw haardenleverancier. Wij ontzorgen u graag het gehele traject. Wij zijn er voor al uw haardambities. Wij zijn uw aanspreekpunt, van inspiratie tot aan installatie. Ons team ervaren installateurs werkt door geheel Nederland. Wanneer u voor Flamboyant kiest, dan kiest u voor deskundig en betrouw advies, voor eerlijke prijzen en een uitstekende service. Naast haarden en kachels vindt u in onze showroom diverse inspirerende interieurconcepten met de haard als het stralende middelpunt. Zoekt u een exclusieve schouw? Een authentiek koloniaal haardmeubel? Of misschien wel naar een trendy tv meubel met een fantastische haard? Dan stelt Flamboyant haarden u niet teleur! Mogen wij ons wat nader aan u voorstellen?

De deuren van onze showroom staan 6 dagen per week voor u open. Loop eventjes binnen voor een kennismakingsgesprek, of om gewoon even wat inspiratie op te doen onder het genot van een bakje koffie. Wilt u graag onze gegarandeerde persoonlijke aandacht? Maak dan even geheel vrijblijvend een afspraak. Wij bereiden ons dan voor op uw komst en maken graag alle tijd voor u vrij.Uiteraard staan wij u ook graag telefonische of per mail ter woord. Vraag geheel vrijblijvend om advies en informeer wat wij kunnen betekenen in uw situatie. Vertel ons uw wensen en eisen, en wij voorzien u van eerlijk en deskundig advies. Misschien wordt uw droomhaard in het echt dan nog wel veel mooier dan u ooit durfde te dromen! Graag tot ziens! 

Showroomadres:

 
Flamboyant Haarden
Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
055-7820410
Stuur een e-mail
K.v.K. nr.: 64542521
B.T.W. nr.: NL85571138B01
Openingstijden:
 
Zondag   Gesloten
Maandag   08:00 - 17:00
Dinsdag   08:00 - 17:00
Woensdag   08:00 - 17:00
Donderdag   08:00 - 17:00
Vrijdag   08:00 - 17:00
Zaterdag   09:00 - 16:00
 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak:

  • Open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zondag en feestdagen gesloten.

  • Kies een tijdstip tussen 08:00 en 17:00 (zaterdag tussen 10:00 en 16:00).

* Vereiste velden