Opstelling Credo - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Faber Relaxed M Smart
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 6.100 Complete deal vanaf: € 5.200

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een combideal?

Bij Flamboyant haarden houden wij niet van verrassingen achteraf, maar van transparantie en duidelijkheid!
Bij ons ziet u daarom niet alleen de prijs van de haard, maar ook een scherpe prijs incl. montage & levering!

Daarom een combideal:

✔ Bij ons geen handjeklap! Iedereen verdient de scherpste prijs!

✔ Geen onverwachte hoge kosten achteraf.

✔ Wij zijn uw aanspreekpunt. Qua levering en installatie, maar natuurlijk ook qua service!

✔ Scherpe prijzen door inkoopvoordeel en eigen voorraad.

✔ Onze deskundige installateurs verzorgen uw installatie door geheel Nederland.

Door onze altijd scherpe combideals weet u dus direct waar u aan toe bent!
Onze combi-deals gaan natuurlijk uit van standaardsituaties (bij een inbouwhaard, zie tekening).


Informeer nu vrijblijvend naar uw persoonlijke deal!

Omschrijving Opstelling Credo

TV boven gashaard.

De tv neemt in de meeste huishoudens een prominente plaats in. Wilt u romantisch met uw geliefde genieten van een film, of gezellig met uw gezin kijken naar een leuke spelshow? Of juist eventjes helemaal alleen genieten van de prestaties van uw favoriete sportclub? Iedereen heeft zijn eigen redenen, maar bijna allemaal brengen we behoorlijk wat tijd door voor het televisiescherm. Uw gashaard past perfect in dit plaatje. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een TV boven gashaard. De Apollo opstelling bestaat uit een inbouw gashaard samen met een prachtige ombouw waaraan een TV kan worden bevestigd. Moderne gashaarden zijn ontzettend mooi en verdienen zeker een deel van uw aandacht. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van de gashaard tv combinatie. Een gashaard met tv erboven maakt het plaatje compleet! Graag gaan we even wat dieper in op deze gashaard tv combinatie.

TV boven gashaard. De ideale combinatie.

Waarom zou u kiezen tussen gashaard en tv? Uw gashaard en tv zijn op zoveel manieren te combineren! Misschien zoekt u een laag meubel inclusief gashaard met tv erboven? Of gaat u liever voor een fraaie gashaard tv wand? Steeds meer mensen kiezen voor een gashaard met tv erboven omdat nieuwe technieken en materialen deze combinatie steeds beter mogelijk maken. Gashaarden worden minder warm als houthaarden. De afstand tussen uw gashaard en tv hoeft dus niet groot te zijn. Dit maakt de gashaard tv combinatie optisch vaak erg geslaagd.

TV boven gashaard.

U kunt uw gashaard en tv op allerlei manieren combineren. Natuurlijk kunt u kiezen voor een laag natuurstenen plateau waar u simpelweg uw televisie bovenop plaatst. Of u kiest voor een inbouw gashaard met tv. In dat laatste geval wordt vaak gekozen voor een tv-nis, een soort schap in een haardmeubel waar uw tv in wordt geplaatst. Dit heeft het voordeel dat alle storende elementen mooi uit beeld kunnen worden weggewerkt. Zo vormen uw gashaard en tv een vloeiend geheel. Bovendien is een tv-nis goed te isoleren waardoor de afstand tussen gashaard en tv nog kleiner kan zijn. Wij hebben veel ervaring met de gashaard tv combinatie en adviseren u graag vrijblijvend over de juiste en veilige installatie hiervan. Of u nu kiest voor een inbouw gashaard met tv of voor een gehele gashaard tv wand. Bij ons kunt u rekenen op eerlijk advies en een deskundige installatie.

Gashaard met tv erboven. Een bijzondere combinatie.

Wanneer u kiest voor het concept gashaard onder tv combineert u het beste van twee werelden. U kijkt naar uw favoriete films en programma’s terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid die uw gashaard te bieden heeft. Moderne gashaarden hebben een erg fraai vuurbeeld en worden gemaakt met subtiele, onopvallende kaders. U heeft dus geen storende omlijsting meer wanneer u uw gashaard en tv besluit te combineren.

Gashaard onder tv, of tv boven gashaard?

Of u er nu voor kiest om u gashaard onder tv te plaatsen of uw tv boven gashaard, in beide gevallen is een veilige installatie vereist. Ons ervaren team van installateurs weet precies de voorwaarden waar een gaskachel tv combinatie aan moet voldoen. Informeer vrijblijvend naar alle opties die een gashaard met tv te bieden heeft. Door inkoopvoordelen en korte lijnen vindt u bij ons de beste prijzen en uitstekende service. Graag tot ziens!

Haard soort Gashaard met TV
Type haard Gashaard
Vuurzicht Fronthaard
Opstelling TV-meubel, Wandmeubel
Woonstijl Klassiek, Landelijk
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 131 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen