Wij zoeken jou

Wij zijn op zoek naar iemand met oog voor details en met een passie voor stijl en design. Ben jij een gedreven verkoopadviseur die de juiste informatie over kan brengen op een doeltreffende en overtuigende manier? Dan is Flamboyant Haarden op zoek naar jou! Wil jij Flamboyant Haarden helpen groeien? Lees dan snel verder!

Welkom bij Flamboyant Haarden & kachels!

Bij Flamboyant haarden verkopen we topproducten en met ons enthousiaste team staan wij voor de perfecte begeleiding tussen het moment van aankoop en van oplevering. Onze haarden en haardwanden vindt u in alle hoeken van het land. Steeds vaker komen er terugkerende klanten of kennissen van klanten bij ons aankloppen voor het juiste advies. Onze verkopers staan bekend op hun vakkennis en de snelheid van schakelen. Een gevleugelde uitspraak van ons is “wat niet kan is nog nooit gebeurd”

Standaard bij ons is er niets standaard! Elke klant heeft andere wensen en elke klus vraagt weer om een andere aanpak. Dat vereist naast communicatieve vaardigheden ook vakkennis. Doordat er zoveel mogelijk is, moet je goed kunnen luisteren en inventariseren wat de wensen echt zijn. Wanneer je de wensen van de klant doorgrond hebt ga je een offerte maken die hier perfect op aansluit. Je doet de klant een aantrekkelijk aanbod en probeert de deal te sluiten. Wanneer de handtekening van de klant onder het verkoopcontract staat zorgt de afdeling orderverwerking voor de verdere administratieve afhandeling. Natuurlijk zorg jij er wel voor dat je de juiste informatie aflevert zodat de order foutloos verwerkt kan worden.

Wij zijn op zoek naar iemand die al ervaring heeft op verkoopgebied. Enig technisch en bouwkundig inzicht zijn gewenst. We verwachten een vurige verkoper die gaat voor het teambelang. Jij bent communicatief vaardig en weet de wens van de klant te vertalen naar het perfecte plaatje. Je bent duidelijk en klantvriendelijk en zorgt er zo voor dat weer een klant tevreden terugdenkt aan Flamboyant Haarden. We zijn op zoek naar een Flamboyante verkoper.

Een paar steekwoorden: 

 • Mbo / Hbo-niveau
 • 40 uur inzetbaarheid (ook zaterdag)
 • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Een beleefd en representatief voorkomen
 • Leergierig. We zoeken iemand die goed in zijn vak wil gaan worden.

Flamboyant Haarden is een gezonde onderneming met veel ambitie.. Natuurlijk zul je eerst aan je kennis moeten werken op het gebied van kachels en haarden. Wij geven deskundig advies aan onze klanten, maar voordat dit kan zul je natuurlijk eerst zelf deskundig moeten worden. Hier geven we je de gelegenheid voor en wanneer je een leergierige instelling hebt zullen we je snel wijs maken in de wereld van het gecontroleerde vuur. We zijn officieel dealer van vele gerenommeerde A-merken en samen met hen investeren we graag in je kennisniveau.

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag een mooi vak leren? Solliciteer dan direct!

 • Een leuke afwisselende baan met volop groei- en ontwikkelingskansen
 • Een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Vrij op alle zon- en feestdagen
 • Bedrijfsbeleid passend bij een christelijke geloofsovertuiging.
 • Een enthousiast team met leuke collega’s
 • Een fijne werkplek en een gezellige kantine

We zijn een gezond bedrijf met veel ambities. Spreekt je dit aan? Maak dan snel nader kennis! Jij kunt groeien wanneer je ons laat groeien!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Jeroen van Dijk 0640967312 / 055-7820410 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.